Haberler

İzmir'i Beceriksiz Yöneticilerin Esaretinden Kurtaracağız"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti ve MHP'nin dün gerçekleştirdiği mitingin ardından, "Kıvranıyorlar, iyice paniğe kapıldılar.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti ve MHP'nin dün gerçekleştirdiği mitingin ardından, "Kıvranıyorlar, iyice paniğe kapıldılar. Ama korkunun ecele faydası yok. 31 Mart'ta zafere ulaşacağız. İzmir'i beceriksiz yöneticilerin esaretinden kurtaracağız." ifadelerini kullandı.

Şengül, yaptığı açıklamada, İzmirlilerin, dün gerçekleştirilen AK Parti ve MHP ilk ortak mitingine büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Mitinge olan ilginin diğer partilerde büyük bir sıkıntı ve stres oluşturduğunu aktaran Şengül, "Miting, zillet ittifakına dert oldu. Dün akşamdan beri karın ağrıları geçmedi. Strese girdiler ve paniğe kapıldılar. İşi gücü bıraktılar, mitingimizle ilgili boş konuşuyorlar. Çok biliyorsanız, siz de 20 bin kişi toplayın, yerel seçimle ilgili mitinginizi yapın görelim. Bizim mitingimizde, daha önce kendi mitinginiz için zorla alanlara taşıdığınız İZELMAN ve ESHOT çalışanları yok. Onların eşleri de yok. Bizim mitingimizde yüreğiyle oraya gelen İzmirli hemşehrilerimiz var." değerlendirmesinde bulundu.

Şengül, İzmir'de Cumhur İttifakı'na olan desteğin her geçen gün arttığını vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın gücünü sadece milletten aldığını bildiren Şengül, şunları kaydetti:

"Samimi bir şekilde, nasıl bir İzmir hayal ettiğimizi tüm vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu durum, İzmir'de karşılık buldu. İzmir'in neresine gitsek 'bizi bunlardan kurtarın' diyen vatandaşlarımızı görüyoruz. Hasretle bizi bekliyorlar. İzmir'in bize olan desteği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımıyla yaptığımız mitingde bir kez daha görüldü. Kıvranıyorlar, iyice paniğe kapıldılar. Ama korkunun ecele faydası yok. 31 Mart'ta zafere ulaşacağız. İzmir'i beceriksiz yöneticilerin esaretinden kurtaracağız."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title