Haberler

İzmir Gezi'de Komaya Giren Liseli, İzmir'de Gözaltına Alınmış

Geçen hafta İstanbul Gezi Park'ı olayları sırasında Tarlabaşı'nda polisin attığı biber gazı kapsülünün başına isabet ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi Mustafa Ali Tombul, ağır yaralandı.

Geçen hafta İstanbul Gezi Park'ı olayları sırasında Tarlabaşı'nda polisin attığı biber gazı kapsülünün başına isabet ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi Mustafa Ali Tombul, ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren ve halen Taksim İlkyardımı Hastanesi'nde tadavi gören Tombul'un yaralandığı haberini alan İzmir'deki, anne ve babasının yanı sıra çok sayıda yakını da İstanbul'a gitti.

İstanbul'a arkadaşlarıyla Grup Yorum konserine gittikten sonra burada kalıp Gezi Park gösterilerine de katıldığı belirtilen Mustafa Ali Tombul'un, İzmir'de aynı amaçla yapılan gösterilerde de aktif olarak yer aldığı öğrenildi. Tombul'un son olarak geçen 20 Haziran'da, Kordon'daki Gündoğdu Meydanı'na kurulan çadırların kaldırılması sırasında polise direndiği iddiasıyla gözaltına alındığı, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra da serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarlabaşı Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title