Haberler

İzmir'de Fırtına Uyarısı

İzmir Valiliği, 23 Aralık 2006 Tarihine Kadar Ege Bölgesi'nde Fırtınanın Etkili Olacağı Uyarısında Bulunarak, Kent Halkının Tedbirli Davranmasını İstedi. Açıklamada Kuzeydoğu'dan Esecek Poyrazın Hızının Saatte 80 Kilometre'ye Kadar Çıkacağı Bildirildi.

İzmir Valiliği, 23 Aralık 2006 tarihine kadar Ege Bölgesi'nde fırtınanın etkili olacağı uyarısında bulunarak, kent halkının tedbirli davranmasını istedi. Açıklamada Kuzeydoğu'dan esecek poyrazın hızının saatte 80 kilometre'ye kadar çıkacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ''Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan 21 Aralık 2006- 23 Aralık 2006 tarihleri arasındaki hava raporuna göre, halen Ege'de kuzeydoğu yönünden esmekte olan poyraz daha da şiddetlenerek, bugün akşam saatlerinden itibaren Ege'de (60-80 km/s) fırtınaya dönüşmesinin beklendiği, fırtınanın 23 Aralık 2006 Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra bölgemizde etkisini kaybedeceği bildirilmiştir. Bu nedenle vatandaşların soba zehirlenmelerine karşı dikkatli davranmaları, balıkçılar ve çiftçiler ile yolculuk yapacak vatandaşların gerekli tedbirleri almaları gerekir'' denildi.

İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title