Haberler

İzlanda'da Alternatif Güzellik Yarışması

İzlanda'da Küçük Bir Kasabada Hiç Alışılmadık Bir Güzellik Yarışması Yapılacak. Yarışmada Cildi Buruşuk Olan, Sarkık Göğüslü ya da Buna Benzer Fiziki Eksiklikleri Olanlara Ödül Verilecek. Organizatörler, Yarışmayla Batı'nın Güzellik Anlaşyışının Sorgulanacağını İfade Ettiler.

İzlanda'da küçük bir kasabada hiç alışılmadık bir güzellik yarışması yapılacak. Yarışmada cildi buruşuk olan, sarkık göğüslü ya da buna benzer fiziki eksiklikleri olanlara ödül verilecek. Organizatörler, yarışmayla Batı'nın güzellik anlaşyışının sorgulanacağını ifade ettiler.

Organizatörlerden Matthhildur Helgadottir, "Biz yerleşik anlayışlara meydan okumak istiyoruz" dedi.

yarışma 18 Nisan'da, ülkenin kuzeybatısındaki 3 bin nüfuslu Isafjoerdur kasabasında yapılacak. Hem erkek hem kadınların yarışabilecekleri yarışmada yaş için alt limit 20, üst limit ise yok. Organizatörler, ödülün belli olmadığı yarışmada, yarışmacıların eğlenmeleri ve alacakları hazzın bile yeterli mükafat olacağını ifade ediyor.

(AFP-EA-EA-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title