Haberler

İYİ Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı Gösterilen İsmail Ok Kimdir?

Güncelleme:

İyi Parti lideri Meral Akşener 2019 Yerel Seçimleri için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İsmail Ok'u seçtiğini açıkladı. Peki, İsmail Ok kimdir?

2019 Yerel Seçimlerine doğru İyi Parti lideri Meral Akşener'de belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. İlk olarak Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak'un ismini verdi. kimdir?

İSMAİL OK KİMDİR?

, 7 Ağustos 1964'te Balıkesir'in Kepsut ilçesi Hotaşlar köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu köyünde tamamlayan Ok, 1979 yılında Bursa Tarım Meslek Lisesi'ne gitti ve 1982 yılında Ziraat Teknisyeni olarak mezun oldu.

YILLARCA ÖĞRETMENLİK YAPTI

, 1982 yılında Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya-Fizik Bölümü'nü kazandı ve buradan 1987'de mezun olduktan sonra, 1987-1989 yılları arasında Bursa-Yenişehir`de Sivil Savunma Memuru olarak göreve başladı. 1989-1991 yılları arasında İstanbul-Beyoğlu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi'nde, 1991-1994 yılları arasında Susurluk Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi` nde, 1994-1999 yılları arasında Balıkesir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kimya Öğretmeni olarak görev yaptı. Ardından, 1999 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'ne atandı. Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi`ndeki öğretmenlik görevinden 01 Aralık 2008 tarihinde istifa eden Ok, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçiminde MHP'den katıldığı seçimi kazanarak Balıkesir Belediye Başkanı oldu.

İYİ Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı Gösterilen İsmail Ok Kimdir?

TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTTÜ

1994-1999 yılları arasında Balıkesir Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi, 1994-2004 yılları arasında ise, Balıkesir Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevlerini yürüten İsmail Ok, evli, iki erkek çocuk babasıdır.

İYİ PARTİ BALIKESİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

2018 Genel Seçimleri, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Adayı olan Balıkesir Belediye Başkanı, 2019 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title