Haberler

İstanbul: Şirket Haberleri

IFS ve Click Commerce'in de dahil olduğu Oracle ekibi, ABD Hava Kuvvetleri'ne entegre lojistik sistemi sunacak. Sistemin bakım ve onarım kısmını IFS üstlendi.

IFS ve Click Commerce'in de dahil olduğu Oracle ekibi, ABD Hava Kuvvetleri'ne entegre lojistik sistemi sunacak. Sistemin bakım ve onarım kısmını IFS üstlendi.

Oracle'ın ABD Hava Kuvvetleri'ne sunacağı entegre lojistik sisteminin bakım ve onarım (MRO) kısmını sağlamak üzere Oracle ABD ile bir anlaşma imzalayan IFS, "Expeditionary Combat Support System-ECSS" programının 250.000 kullanıcısını destekleyecek. Bu anlaşmayla, IFS MRO, Oracle kurumsal kaynak planlaması ve Click Commerce ileri düzey planlama ve programlama çözümlerini içeren bir lojistik sistemi sunuluyor. Oracle yetkililerinin konuya ilişkin açıklamasında, ECSS programının hedeflerine ulaşmasını sağlayacak kapsamlı bir yazılım çözümü talebiyle karşılaştıkları belirtilerek, havacılık ve savunma pazarına yönelik güçlü bir MRO çözümüne sahip olduğu için IFS ile çalışmayı tercih ettikleri ifade edildi.

ECSS, kullanıma hazır bir yazılım sistemi olup, Hava Kuvvetleri'nin mevcut lojistik sürecini daha modern bir yapıya kavuşturarak silah sistemlerinin kullanılabilirliğini artırıyor. Sistem, Hava Kuvvetleri'nin halihazırda kullanmakta olduğu 500'den fazla lojistik sisteminin yerini alacak. ECSS, lojistik zincirinin tüm seviyelerinde görev yapan komutanlara, lojistik verilerini toplama, yorumlama ve neredeyse gerçek zamanlı olarak karar alma sürecini otomatikleştirme imkanı verecek. Kurumsal kaynak planlaması ve ileri düzey planlama ve programlama uygulamalarından oluşan bu set, Hava Kuvvetleri'nin, global askeri operasyonları desteklemek üzere doğru malzemeleri, doğru zamanda, doğru yere, doğru miktarda ve uygun durumda iletmesini sağlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title