Haberler

İstanbul: Matris Kalite Buluşmasında Altı Sigma'yı Tanıtıyor

Altı Sigma Alanında Danışmanlık ve Eğitim Hizmeti Veren Matris Danışmanlık, 20-22 Kasım 2006 Tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Düzenlenen Kalite ve Yönetim Sistemleri Sergisi'nde Yer Alıyor. 36 Numarada Yer Alan Matris Danışmanlık Standında Altı Sigma Uzmanları, Üretim Süreçlerinin ve İş Süreçlerinin Mükemmelleştirilmesine Odaklanan Bu Yönetim Metodolojisi Hakkında Bilgi Aktarıyor.

Altı Sigma alanında danışmanlık ve eğitim hizmeti veren Matris Danışmanlık, 20-22 Kasım 2006 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Kalite ve Yönetim Sistemleri Sergisi'nde yer alıyor. 36 numarada yer alan Matris Danışmanlık standında Altı Sigma uzmanları, üretim süreçlerinin ve iş süreçlerinin mükemmelleştirilmesine odaklanan bu yönetim metodolojisi hakkında bilgi aktarıyor.

Matris Danışmanlık, Türkiye Kalite Derneği KalDer'in 15. Kalite Kongresi ile eş zamanlı olarak düzenlediği Kalite ve Yönetim Sistemleri Sergisi'nde yer alıyor. Verdiği danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile Türkiye'de pek çok kuruluşun Altı Sigma'yı benimsemesinde önemli rol üstlenen Matris Danışmanlık, 36 numaralı standında Altı Sigma'yı tanıtıcı çalışmalar yapıyor.

Kalite ve Yönetim Sistemleri Sergisi'nin hedef kitleleri ile buluşmaları açısından çok uygun bir zemin sunduğunu belirten Matris Danışmanlık Kurucu Ortağı Kemal Önen, "Başarılı uygulama örnekleri her geçen gün artan ve tüm dünyada hızla yaygınlaşan Altı Sigma'nın ülkemizde henüz yeterince tanındığını, benimsendiğini söylemek güç. Verdiğimiz danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile Altı Sigma'nın ülkemizde en iyi şekilde uygulanmasının yanı sıra, metodolojinin değerinin anlaşılabilmesi konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, kalite dünyasının bu önemli buluşmasında, hedef kitlemizle bir araya geliyoruz. Altı Sigma uzmanlarımız standımızda ilgilerin sorularını yanıtlıyor, bilgi aktarıyorlar. Serginin, Altı Sigma'yı iş dünyasının daha geniş bir kesimine tanıtmak açısından önemli bir fırsat olacağına inanıyorum" dedi.

Kalite ve Yönetim Sistemleri Sergisi, bu alanda gelişmeleri izlemek, hizmetleri somut veriler ile ele almak ve deneyimleri paylaşmak isteyen bireysel ve kurumsal ziyaretçiler ile bu alanda hizmet veren kuruluşları bir araya getiriyor. Sergide yönetim, insan kaynakları, standartlar, veri toplama, şirket kaynakları, toplam kalite yönetimi, üretim kontrol ve dokümantasyon, yazılım, yayın, kalibrasyon, eğitim, araştırma, müşteri ilişkileri, outsourcing hizmetleri, danışmanlık ve belgelendirme gibi alanlarda hizmet veren kuruluşlar yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title