Haberler

İstanbul: Fenerbahçeli Alex'ten Açıklama

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Futbolcusu Alex de Souza, Takıma İnandığını, Kaliteli ve İyi Oyunculara Sahip Olduklarını, Ancak Hala Gereken Sakinliğin Oluşumu İçin Bir Seri Zafer Sağlayamadıklarını Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, takıma inandığını, kaliteli ve iyi oyunculara sahip olduklarını, ancak hala gereken sakinliğin oluşumu için bir seri zafer sağlayamadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün remi internet sitesinde yayınlanan, Alex de Souza'nın medyada yer alan ifadelerinin, Brezilyalı futbolcunun web sitesindeki sözleriyle aynı olmadığının belirtildiği ve Teknik Direktör Zico'yu ve oyun sistemini hedef almadığı ifade edilen açıklamada, Alex'in habere konu olan beyanatının tam metni yayınlandı. Alex, açıklamasında, hafta içinde Danimarka'da Randers ile ölüm-kalım mücadelesi yaptıklarını belirterek, "Ayakta kalan biz olduk. Çok stresli bir oyun çıkardık, ancak sonunda kazanacak kaliteye sahip olduk ve amacımıza ulaştık. UEFA'nın temel anahtarı buydu. Benim bakış açıma göre oynadığımız oyunun öneminin bilincine vararak oynadık. Haftanın bitiminden hemen sonra ise evimizde Bursaspor ile karşılaştık ve yine benim kendi fikrime göre yılın geri kalanında oynayabileceğimiz oyunların içinden en kötülerinden bir tanesini oynadık. Savaştık, koştuk ancak altüst edilmiş bir kondisyondaydık. Oyun, teknik olarak çok kötüydü. 90 dakika boyunca Deivid ile sadece tek bir açık pozisyon imkanı yakaladık ama karşı taraf bunu yakaladı. Başarılı olmak durumunda olan bir takım için bu çok az. Bu iki oyun arasındaki temel fark, teknik kalite. Danimarka'da, topa iyi dokunduk ve karşı tarafın bloğunu delip geçmek için yeterli sabrı gösterdik. Burada Bursa'ya karşı durum tamamen farklıydı. Birbirine her şekilde hücum eden takımlardık. İnanıyorum ki; eğer uzakta oynuyor olsaydık, oyuna bağlanmış olmayacaktık" ifadelerini kullandı.

Önlerinde en doğru şeyi yapmak için 15 günleri bulunduğunu da kaydeden Alex, "Bu takıma inanıyorum. Kalitemiz var, iyi oyuncularımız var, ancak hala gereken sakinliğin oluşumu için bir seri zafer sağlayamadık. Kendimizi her seferinde daha fazla geliştirmek amacıyla kavgamıza devam ediyoruz ve ben sonunda bunun olacağına inanıyorum. UEFA'nın son oyunu için yapılan tartışmalarda ben de kaptanımız Ümit Özat ile tartıştım. Oyunun ateşli ortamından kaynaklanan normal bir tartışmaydı ve çoktan bitti. O, orada sahada kaldı. İkimiz de kazanmak isteyen oyuncularız, bu nedenle çekiştik. Bu olay yayıldı, ancak ortada anormal bir durum yoktu. Bunların yanısıra benim Ümit'e çok büyük saygım var. O benim kaptanım ve benim için her zaman endişelenen biri. Ayrıca olasılıklar dahilinde elinden geldiğince bana ve diğer oyunculara da yardım ettiğine inanıyorum. Sanıyorum ki, bu ne ilk ne de son kavga olacak. Bizim gibi başarılı olmak ve kazanmak isteyen oyuncular takımlarını geliştirmek amacıyla her zaman bu gibi tartışmalara girer. Olan sadece buydu, daha fazlası değil. Ümit bana yardım etmeye ve başka tartışmalar da olmaya devam edecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title