Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, Vestel Manisaspor Maçı Biletlerinin Bazı Taraftar Gruplarına Parasız Dağıtıldığı Yolundaki İddiaları Yalanlayarak, Hiçbir Taraftara Bedelsiz Bir Tane Biletin Dahi Verilmediğini Kaydetti.

Fenerbahçe Kulübü, Vestel Manisaspor maçı biletlerinin bazı taraftar gruplarına parasız dağıtıldığı yolundaki iddiaları yalanlayarak, hiçbir taraftara bedelsiz bir tane biletin dahi verilmediğini kaydetti.

Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Kombine Bilet Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Maç öncesi Vestel Manisaspor tarafından taraftarlarımız için verilen 600 biletle ilgili olarak Fenerbahçe Dernek ve taraftar gruplarının talepleri listeler halinde alınmış, maç öncesi Manisa'da Anemon Otel'de oluşturulan bilet satış merkezinde taraftarlarımız ile derneklere verilen bütün biletlerin tahsilatları yapılmıştır. Bedelsiz bir tane bilet dahi hiçbir taraftarımıza verilmemiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title