Haberler

İstanbul: Esdem Accessorıes Franchısıng Sistemi ile Hizmet Ağını Genişletiyor

İstanbul'da ve Çeşitli İllerde Hizmet Veren Esdem Accessories, Bijuteri Sektöründe Gerçekleştirdiği Değişimi Önümüzdeki Aylarda Türkiye'nin Bütün Noktalarına Taşımaya Hazırlanıyor. 7-10 Aralık Tarihleri Arasında Cnr'da Düzenlenecek 'Bayim Olur Musun?' Fuarına da Katılacak Olan Esdem, Franchise Almak İsteyen İlk 20 Bayi İçin Bir Çok Fırsat Sunacak.

İstanbul'da ve çeşitli illerde hizmet veren Esdem Accessories, bijuteri sektöründe gerçekleştirdiği değişimi önümüzdeki aylarda Türkiye'nin bütün noktalarına taşımaya hazırlanıyor. 7-10 Aralık tarihleri arasında CNR'da düzenlenecek 'Bayim Olur Musun?' fuarına da katılacak olan Esdem, franchise almak isteyen ilk 20 bayi için bir çok fırsat sunacak.

Türkiye'nin bijuteri sektöründe önde gelen firmalarından olan Demir Bijuteri'nin, profesyonel bir yönetimle kendi sistemini ve yerel ağını kurmuş, birbirini tanıyan ve başarı için söz vermiş bireylerden oluşan Esdem Accessories markasını daha da büyütüyor. Esdem Accessories, 11'ye ulaşan bayi sayısını 2007'nin sonuna kadar 30'a çıkarmayı planlıyor.

Esdem Accessories Franchising Koordinatörü Serhat Arabacıoğlu, özellikle alışveriş merkezlerinde marka olmayan firmalara mağaza kiralanmadığını belirterek, "Tüketici tanınmamış markaların ürünlerini satın almak istemiyor. Bizde buradan yola çıkarak Demir Bijuteri altında yarattığımız Esdem Accessories'i franchising sistemi ile büyütmeye karar verdik. Sistematik çalışmalarımız sonucunda 6 ay gibi kısa bir süre içinde 11 bayiye ulaştık. Hedefimiz 2007 sonuna kadar bu sayıyı 30'a çıkarmak" dedi.

7-10 Aralık tarihleri arasında CNR'da düzenlenecek 'Bayim Olur Musun?' fuarına da katılacak olan Demir Bijuteri, Esdem Accessories'den franchise almak isteyen ilk 20 bayi için birçok kolaylık sunuyor. Esdem Accessories franchise'ı olmak isteyenlerin 40-50 metre karelik alanı bulunan, şehrin işlek caddelerinde veya itibarlı bir alışveriş merkezinde yer alması gereken mağazasını, belirlenen standartlara göre dekore etmesi isteniyor. Ayrıca mağaza içinde satılacak ürünlerin Esdem Accessories ürünleri olması gerekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title