Haberler

İstanbul'da Sağanak Yağış... -Meteoroloji Bölge Müdürü Yıldırım: "İstanbul'da Akşam Saatlerinde Başlayan Yağış İlerleyen Geç Saatlerde Etkisini Artırarak Sürdürecek ve Cuma Günü Öğle Saatlerine Kadar İl Genelinde Hakim Olmaya Devam Edecek"

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da Akşam Saatlerinde Başlayan Yağışın İlerleyen Saatlerde Etkisini Artırarak Sürdüreceğini ve Yarın Öğle Saatlerine Kadar İl Genelinde Hakim Olmaya Devam Edeceğini Belirtti.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın ilerleyen saatlerde etkisini artırarak sürdüreceğini ve yarın öğle saatlerine kadar il genelinde hakim olmaya devam edeceğini belirtti.

Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın bu geceden itibaren aralıklarla etkili olacağını dile getirerek, hava sıcaklığının yarından itibaren 2 ile 4 derece azalacağını, rüzgarın da yağış anında kuvvetli olarak eseceğini ifade etti.

Etkili, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım düşmesi gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların hazırlıklı ve tedbirli olmaları gerektiğini vurgulayan Yıldırım, yağışların 30 Eylül Cumartesi günü İstanbul'u terk edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title