Haberler

İstanbul'da çalınan otomobil, 2 yıl sonra Bolu'da bulundu

İSTANBUL'da kiralama bahanesiyle çalınan otomobil, 2 yıl sonra Bolu'da bulundu.

İSTANBUL'da kiralama bahanesiyle çalınan otomobil, 2 yıl sonra Bolu'da bulundu. Otomobilin sahibi Caner Ebrem, "Umudumuzu kesmiştik araçtan. Parçalandığını düşünüyorduk ama Allah'a şükürler olsun bulundu" dedi.
İstanbul'da oto kiralama işiyle uğraşan Caner Ebrem, sahibi olduğu 4 otomobilini iki yıl önce Büyükçekmece ilçesinde kiralanması için bir oto kiralama şirketine verdi. Şirket sahibinin, kiralanan araçlardan 2'sinin geri gelmediğini belirtmesi üzerine Caner Ebrem, polise ihbarda bulundu. Polisin yaptığı çalışmayla araçlardan biri geçen yıl İstanbul'da bulundu.
İKİZ PLAKA SİSTEMİ SAYESİNDE BULUNDU
Geçen hafta Bolu'nun giriş ve çıkış noktalarında bulunan Plaka Tanıma Sistemi, ikiz plaka uyarısı verdi. İkiz plaka uyarılarını tarayan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracı Sümer Mahallesi'ndeki bir parkın yanında buldu. Yapılan incelemede, şase numarasından otomobilin 2 yıl önce İstanbul'da çalınan Caner Ebrem'e ait olduğu belirlendi. Araç Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına çekildi. Sürücü E.K. ise gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. E.K.'nin ifadesinde aracı birinden alacağı karşılığında aldığı söylediği belirtildi.
'UMUDUMUZU KESMİŞTİK'
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da olan Caner Ebrem'i arayıp, otomobilinin bulunduğunu söyleyerek Bolu'ya davet etti. Otomobil emniyetteki işlemlerinin ardından Ebrem'e teslim edildi. Otomobiline 2 yıl sonra kavuşan Ebrem, "Umudumuzu kesmiştik araçtan. Parçalandığını düşünüyorduk ama Allah'a şükürler olsun bulundu" dedi.


- Bolu
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title