Haberler

İspanya'da Etkili Olan Yağışlar Can Aldı

İspanya'nın Güneydoğusunda Etkili Olan Sağanak Yağışların 1 Kişinin Ölümüne Neden Olduğu, Otoyolların Trafiğe Kapandığı ve Bir Köprünün Çöktüğü Bildirildi.

İspanya'nın güneydoğusunda etkili olan sağanak yağışların 1 kişinin ölümüne neden olduğu, otoyolların trafiğe kapandığı ve bir köprünün çöktüğü bildirildi.

Bir polis yetkilisi, Les Poblets Kasabası yakınlarında bir kadının hayatını kaybettiğini belirtti ancak detaylı bilgi vermedi. Turistik Alicante bölgesinin kuzeyindeki Girona Nehri'nin taşması sonucu evlerinde mahsur kalan ailelerin helikopterle kurtarıldığı ifade edildi. Beniarbeig Kasabası'nda ise suların yükselmesi sonucu bir köprünün yıkıldığı ancak can kaybı olmadığı belirtildi. Yetkililer, sel suları nedeniyle Alicante bölgesindeki 9 otoyolun trafiğe kapandığını söyledi.

Sel sularının çekilmeye başlamasına rağmen yetkililer, Valencia ve Murcia şehirlerinde halkın sağanak yağışlara karşı hazırlıklı olması uyarısında bulundu.

(AFP-İB-İB-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title