Haberler

IŞİD, 21 Mısırlı Hristiyanı Kafasını Keserek İnfaz Etti

Güncelleme:

IŞİD, Libya'da kaçırdığı 21 Mısırlı Hristiyanı kafasını keserek infaz etti. Terör örgütü, olayla ilgili çektiği görüntüleri de yayınladı.

IŞİD, Libya'da kaçırdığı 21 Mısırlı Hristiyanı kafasını keserek infaz etti. Terör örgütünün yayınladığı son videoda geçtiğimiz gün Libya'da kaçırılan 21 Mısırlı Hristiyan kafası kesilerek infaz ediliyor.

IŞİD'in daha önceki infazlarında olduğu gibi turuncu kıyafetler içindeki Mısırlıların yere yatırılarak deniz kenarında öldürüldüğü görülüyor. Görüntülerin sonunda denizin kana boyandığı görülüyor.

Mısırlıların katledildiği 5 dakikalık videoya 'Haçlıların halkı, düşman Mısır kilisesinin cemaati' başlığı atılmış.

SİRTE KENTİNDE KAÇIRILMIŞLARDI

Mısırlı Kıptiler, Aralık ve Ocak aylarında Libya'nın Sirte kentinde, IŞİD'e bağlılık yemini etmiş Libya'daki Trablus Vilayeti Halifeliği tarafından kaçırılmıştı. Mısır Dışişleri Bakanlığı, 20 Mısırlının kaçırıldığını doğrulamıştı.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi, kaçırılan vatandaşlarının öldürülmeden önceki fotoğraflarının yayınlanması üzerine 'acil durum' ilan etmişti.

MISIR'DA 7 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, terör örgütü IŞİD'in Libya'da alıkoyduğu 21 Mısırlı Hristiyanı öldürmesi nedeniyle ülkede 7 gün yas ilan ettiği bildirildi.

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Sisi'nin, IŞİD'in Libya'da öldürdüğü 21 Mısırlı için ülkede 7 gün süreyle yas ilan ettiği belirtildi.

Sisi'nin, "vahşi terörün kurbanı olan Mısırlılar için taziye mesajı yayınladığı, tüm halka taziyelerini sunduğu" ifade edilen açıklamada, Cumhurbaşkanının, Milli Savunma Konseyi'ni acil toplantıya çağırdığı kaydedildi.

MISIR OPERASYON YAPABİLİR

Bazı askeri kaynaklar, Libya sınırına bir tampon bölge oluşturulabileceğini, Mısır silahlı kuvvetlerin Gazze sınırında olduğu gibi tehlikeli gördüğü Libya sınırına da operasyon düzenleyebileceğini aktardı.

Mısır İçişleri Bakanlığı da vatandaşlarından Libya'ya gitmemeleri uyarısını yineledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Sirte Libya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (152)

amed begeni hack 21mobilWeb@haberler.com:

Beğeniler hacklenerek ip adreslerinize dayali ev adtesleriniz yazilacaktir.suc teskil eden ibareler kullanmayiniz özellikle faşolar

4209
33
yanıtYanıtla
Çok kötü:

Müslümanlar olayın ciddiyetinin farkında değil. Şu anda tüm dünya silah kuşanıyor. Hedef Müslümanlar. Dünyanın en özgür ülkesi Danimarka bile eline silah aldı radikal dinci vuruyor. Kendinize gelin. Kara Murat söylemlerini bırakın. Kahramanlık yapmaya kalkmayın. Bu Araplarla aynı dinden olmadığınızı söyleyin. AKP''yi artık desteklemeyin. Olay çok ciddi. Siyasal İslamdan uzak durun. Silahlandılar geliyorlar. Bu sefer Çinden Japonyaya Hindistanlısına hepsi geliyor. Hepsi silahına sarılıyor. Durduramazsınız. Yok edecekler. Türkiye olarak tek yapılabilecek şey bu radikal dincilerle aynı olmadığımızı göstermek.

1208
352
yanıtYanıtla
KahtamobilWeb@haberler.com:

Bu örgüt bu vahşet bu kafirler bu talancılar bu tecavüzcüleri durduracak yokmu .......

370
6
yanıtYanıtla
):

DARISI, DİNSİZ PKK VE YAHUDİYE UŞAKLIK EDEN PARELLECİLERE

10
355
yanıtYanıtla
Şırnak lı KürtmobilWeb@haberler.com:

Kürtler in insanlık adına mücadele ettiği bir kere daha anlaşılmış oldu

180
10
yanıtYanıtla
Şırnak lı KürtmobilWeb@haberler.com:

Is gene Kürtlere düşecek demek kimse merak etmesin herkesin gönlü rahat olsun bu köpek lere hadlerini bildirecegiz

172
12
yanıtYanıtla
iskender:

birde türkiye deki canavarların kafasını kesseler

15
142
yanıtYanıtla
kobal:

allah belanızı versin. yamyamlar. size haddini kobanide kürtler bildirdi diğer yerlerde de bildirecek

120
12
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANIN TA KENDISI:

käfirler siz müslüman degilsiniz bizleri zora sokmak icin bir oyun bu israil ve ABD nin oyunu bu hiristiyan kardeslerimizdir allahin bütün yaratigi kullar öldürülemez allah hiristiyan diye bir gün rizik vermemezlik yaparmi serefsizler yaratana karsi gelen käfirler

119
12
yanıtYanıtla
BOZO:

islamla alakaniz yok

122
5
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title