Haberler

İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, Eyüpsultanlıları iş sahibi yapıyor

Sosyal barışı temin etmek, Eyüpsultan'da iş arayanlarla, iş verenleri aynı platformda buluşturmak için Eyüpsultan İş ve Kariyer Geliştirme Birimi 2014'te hizmete alındı.

İstihdam merkezi, mesleği olmayan vatandaşlarımızı meslek edindirme programlarıyla meslek sahibi olmasını sağlıyor.

Mesleği olan işsiz kardeşlerimizi ise yetenek ve donanımlarına göre uygun pozisyonlara yönlendiriyor.

İş ve Kariyer Geliştirme Birimi bugüne kadar 2.171 vatandaşımızın iş bulmasına yardımcı oldu. 10.713 vatandaşımıza danışmanlık hizmeti verildi.

MELEK ÖZCAN: İŞ VE KARİYER BİRİMİ İŞKUR KADAR ETKİLİ

"Bir senedir işsizdim. İş ve Kariyer Birimi sayesinde işe yerleştirildim. Muhasebe elemanı olarak çalışmaktayım. İşimden çok memnunum. Eyüpsultan Belediyesi'ne bizim gibi gençlere iş bulma konusunda destek oldukları için teşekkür ediyorum. İş ve Kariyer Birimi'nin İŞKUR kadar etkili olduğunu söyleyebilirim."

AYÇA ARDA: ÇOK KISA SÜREDE İŞ BULDULAR

"İki sene kadar işsizdim. İş ve Kariyer Birimi sayesinde bu işe yerleştim. İş ve Kariyer Birimi'ne iki ay önce başvurdum ve aynı gün içinde beni iş görüşmesine gönderdiler. Burada açık bir pozisyon olunca da işe yerleştim.

Bana kendi mesleğimi icra edebileceğim bir iş buldukları için Eyüpsultan Belediyesi'ne ayrıca teşekkür ediyorum. İş arayan Eyüpsultanlıların zaman kaybetmeden İş ve Kariyer Birimi'ne başvurmalarını tavsiye ediyorum."

MUHAMMET DURSUN: BİR HAFTA İÇİNDE İŞBAŞI YAPTIM

"İş ve Kariyer Birimi'nde iş başvuru formu doldurmuştum. Bu süre zarfı içinde çalışıyordum ama sürekli olarak bana uygun işlerle ilgili mesajlar geliyordu. İşten ayrıldıktan sonra internet üzerinden iş ararken İş ve Kariyer Biriminde gelen mesaja döndüm ve görüşmeye gittim.

Bir hafta içinde de iş başı yaptım. Eyüpsultan Belediyesi çok güzel bir hizmet veriyor. Sayelerinde uzun süre işsiz kalmadan yeni bir işe yerleştim. Bence herkes bu hizmetten yararlanmalı."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüpsultan Belediyesi İŞKUR Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title