Haberler

Intel'in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Ayarlıyor

Intel'in Entegre Grafik İşlemcilerinin Yeni Özelliği Intel'in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor.

Intel'in Entegre Grafik İşlemcilerinin Yeni Özelliği

Intel'in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor. Yeni Intel Grafik Sürücülerini Hemen İNDİR.

Intel, entegre grafikler içeren işlemcilerini kullanan sistemlerde oyunların otomatik olarak optimize edilmesine olanak tanıyan yeni bir özellik sunuyor. Bu yeni özellik, oyun ayarlarını bir dizüstü bilgisayarda veya PC'de en iyi şekilde çalışacak şekilde ayarlamak için tasarlanmış bir uygulama olan Nvidia'nın GeForce Deneyimi'ne benziyor.

Intel'in yeni Grafik Kontrol Yazılımı, özellikle oyunları çalıştırmak için tasarlanmış dizüstü bilgisayarlar için kullanışlıdır. Tüm Skylake veya yeni işlemcilerde bu özellik çalışıyor.

PC World'te yer alan habere göre de, bu yeni sürücü güncellemesinin, AMD'nin Radeon Vega grafiklerinin yerleşik olduğu Intel'in yeni Kaby Lake G çiplerini destekliyor. Dell ve HP yeni işlemcileri kullanan dizüstü bilgisayarları bu yeni özellikleri sayesinde oyun oynamak için daha ideal cihazlar haline getiriyor.

Intel'in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor ! Otomatik Optimize Edilen Oyunlar Arasında;

Battlefield 1, Battlefield 4, Amerikan Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, Grand Theft Auto V, Legends Ligi, Overwatch ve Dünya Tankları, desteklenen Intel sistemlerinin herhangi birinde çalışıyor ve daha fazla oyun Iris Pro sistemlerinde otomatik olarak optimize edilebilir.

Yeni Sürücüleri Intel'in web sitesinden indirebilirsiniz.

You can download Intel's latest graphics driver from the company's website.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title