Haberler

'İnşallah Kaderim Benzemez!'

'Çocuk Oyuncular Neden Ayakta Kalamıyor?' Sorusunu Son Döneminen Popüler Çocuk Oyuncusu Sinem Kobal Yanıtladı: Onların Egoları Yaşlarının Aksine Fazla Oluyor. Allah Kaderimi Benzetmesin!

'ÇOCUK OYUNCULAR NEDEN AYAKTA KALAMIYOR?' SORUSUNU SON DÖNEMİNEN POPÜLER ÇOCUK OYUNCUSU SİNEM KOBAL YANITLADI: ONLARIN EGOLARI YAŞLARININ AKSİNE FAZLA OLUYOR. ALLAH KADERİMİ BENZETMESİN!

Zeynep Değirmencioğlu, Parla Şenol, İlker İnanoğlu, Sezer İnanoğlu, Menderes Utku, Mesut Çakarlı ve Furkan Kızılay... Ortak özellikleri rol aldıkları sinema filmleri ve TV dizilerindeki rolleriyle dönemin en popüler isimleri arasında yer almaları... Bir diğer ortak özellikleri ise çocukken yaptıkları dünden bugün eser kalmaması... Şimdilerde adından sıkça söz ettiren Sinem Kobal da sanat kariyerine aynı bu isimler gibi başladı. 13 yaşında 'Dadı' ile başladığı oyunculuk serüvenine sekiz yılda altı televizyon dizisi, üç sinema, yedi reklam filmi ve altı televizyon programı sığdırdı. Sinem Kobal'la çocuk oyuncu olmanın zorluklarını ve 16 Ocak'ta vizyona girecek olan 'Ayakta Kal' filmini konuştuk.

* Sürekli çocuk ve gençlik filmlerinin oyuncusu olarak anılmaktan endişe etmiyor musunuz? Hayır, hiç etmiyorum. Yapışıp kalması aslında iyidir. İşimi hakkıyla yaptığımı gösterir. Her işte aynı başarıyı gösterirsem, her karakter bir sonraki işime kadar üzerime yapışır.

* Çocuklardan oluşan hayran kitleniz eminim bir an önce büyüyüp daha fazla özgür olmak istiyorlardır. Peki sizin büyümenizi kabul edip, özgürlüğünüzü yaşamınızı kabul ediyorlar mı? Onlarla birlikte büyüyoruz. Ben her yaşta ne hissediyorsam onlar da onu hissediyor, ne yaşıyorsam onu yaşıyorlar. Hangi yaşta sinemada veya televizyonda hangi karaktere bürünürsem bürüneyim 13 yaşından bu yana birlikte büyüdüğüm hayranlarımın beni takip edeceklerine ve izleyeceklerine inanmak benim için büyük bir lütuf. Olgun rolleri canlandırdığım zaman onlar da olgun olacağı için birbirimize hiç yabancılık çekmeyeceğiz.

* Çocuk oyuncuların ortak özellikleri belli bir yaştan sonra ortalıktan kaybolmalarıdır. Siz bir endişe yaşıyor musunuz? Evet, geçmişte çocuk oyuncuların belli yaşlardan sonra işlerine devam edememelerine oldukça sık tanık olundu. Elbette o endişeyi bende yaşadım. Kendimi kabul ettirmem de hiç kolay olmadı. Tutunmak da elbette hiç kolay değil! Çocuk yaşlarda bilinçli düşünmek mümkün olmadığı için egoların yükselmesi oldukça kolay. O egoya sahip olmaya gör bir kere... Yapılması gereken şeyler ya yapılamıyor veya yanlış yapılıyor. Kanımca kaybolan çocuk oyuncular bu yanılgıya düşüyorlar. Allah, kaderimi sonraki yaşlarında kaybolan çocuk oyuncuların kaderlerine benzetmesin! Cidden oldukça yıpratıcı bir durum... Egoları yaşlarının aksine yüksek olan çocuk oyuncuların ayakta kalmaları mümkün değildir.

* Sizin o yanılgıya düşmemenizin nedeni nedir? Zeka mı, yoksa şans mı? Benim en büyük şansım, ailemin bu konuda oldukça bilinçli olmasıdır. Onlar bana bu konuda çok destek oldular. Bakış açımı bana onlar verdi. Dört yaşında baleye başlamamın da büyük etkisi oldu. Bale, bana egoları kontrol etme eğitimini verdi. Beni kurtaran düşünce tarzı, işimin getirdiği doğal şöhretin büyüsü içinde önüme çıkan yalancı güzelliklere kanmamak oldu. Bu yalancı güzellikler yerine işimi en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadım. Böylelikle şöhretin getirdiği büyünün tuzaklarına düşmedim.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title