Haberler

    İngiltere'de Alex Teixeira Savaşı

    2013 yılında Liverpool'un istediği Willian için son anda devreye girerek oyuncuyu kadrosuna katan Chelsea yine bir transfer çalımına imza atmaya hazırlanıyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - 2013 yılında Liverpool'un istediği Willian için son anda devreye girerek oyuncuyu kadrosuna katan Chelsea yine bir transfer çalımına imza atmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminin başından beri Liverpool'un transfer gözdesi olan ve 32 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilen Alex Teixeira'nın son taliplisi Chelsea oldu.

    İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'te forma giyen Alex Teixeira için Liverpool'un yaptığı 32 milyon euroluk ilk teklif reddedildi. Times gazetesinin Liverpool yazarlarından Tony Barrett, Shakhtar Donetsk'in oyuncunun transferi için Merseyside ekibinden 50 milyon euro talep ettiğini yazdı.

    Liverpool'un reddedilen teklifini gören Chelsea'nin, oyuncunun transferi için Ukrayna ekibine yaklaşık 40 milyon euroluk bir teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi.

    Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'nun 2010 yılında Vasco da Gama'dan transfer ettiği Alex Teixeira bu sezon Ukrayna ekibiyle çıktığı 15 maçta 22 gollük müthiş performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer radarına girdi. Geçtiğimiz günlerde dizinden sakatlık geçiren Alex Teixeira'nın bu transfer döneminde takımından ayrılması bekleniyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Shakhtar Donetsk Liverpool Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title