Haberler

İneği yiyen ayı kalanını toprağa gömdü, o anlar fotokapana yansıdı

Güncelleme:

Bursa'da bir çiftçinin telef olan ineği yaban hayvanlarına verildi. Bir ayının ineği yedikten sonra kalan kısmını toprağa gömmesi fotokapanla görüntülendi.

Bursa'da bir çiftçinin ölen ineği Uludağ'da yaban hayvanlarına verildi. Çiftçi, telef olan ineğini çöpe atmak yerine Milli Parklar Müdürlüğü'ne arayarak yaban hayvanlarına verilmesini istedi.

İNEĞİ YEDİ, KALANINI TOPRAĞA GÖMDÜ

Ekipler ineği alarak Uludağ'da bir noktaya bıraktı ve fotokapan kurdu. Kuşlar ineğin bir kısmını yedikten sonra gelen ayı ineği yedi. Kalan kısmını ise toprağa gömdü. Diğer hayvanlardan korumak ve daha sonra tekrar yemek için ineği gömdüğü düşünülen ayının toprak atma anları da foto kapana yansıdı.

İneği yiyen ayı, kalanını toprağa gömdü, o anlar fotokapana yansıdı

Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri yaşanabilecek herhangi bir hayvan telefinde çiftçilerin hayvanları gömmek yerine doğadaki yaban hayvanlarına verebileceklerini hatırlattı. Aynı şekilde tarlada, bahçede kalan, çürümeye terk edilen sebze ve meyveler de yaban hayvanlarına verilebiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Bursa Haberler

500

Yorumlar (56)

GİRESİNLİ:

Hayvan fırtatı gereği yiyeceğini depolayıp saklıyor. İnsan ise fıtratı ve doğayı süreklibozup kendisini ve diğer canlıları zora sokup hasta ve mutsuz ediyor.

31
0
yanıtYanıtla
terside doğrudur:

ormanı sev ayıyı koru

21
4
yanıtYanıtla
BOĞA:

Ayının yediği inek belki çiftçinin tek ineği. Zararını kimse karşılamayacak. Ayılara sınırsız özgürlük veren devlet bile. Ama adam ayıyı öldürse idi , bir adam öldürmüş gibi ceza alırdı. Bir de bazıları ülkede adalet yok diye ağlıyorlar.

3
16
yanıtYanıtla
mal avcısı:

tam bir malsın inek zaten ölü haberi iyi oku

yanıt6
yanıt1
MATADOR:

Kadim dostum. Ayı ineği öldürmemiş. İnek kendi kendine öldükten sonra sahibi doğaya bırakmış Sonra da ayı gelip o leşi yemiş. Bir kısmını da toprağa gömmüş.

yanıt2
yanıt0
Burak:

Ortaliktaki maganda ayilara tak kafayi.dogadaki ayilari bosver.ayi

yanıt4
yanıt0
Delinin biri:

Ülkede bir çok insan, mühim konuları da tıpkı böyle düşünüp kafasında böyle yorumlayıp, böyle de konuşuyor. Bir ömrü böyle yaşayan da var tabi. Korkunç.

yanıt4
yanıt0
ayinin arkadasi:

ayinin anlattigina gore haber carpitilmis. gercek su . ciftci inek olunce inegi ormana atmis. les kokusundan rahatsiz olan ayida gelmis , bune lan gomseydiniz bari demis. inegi gommus. kuslara selam verip yoluna devam etmis. sarilirim ben o ayiya.

yanıt0
yanıt0
VARIYOOO:

DOĞRU OLANI YAPMIŞ BREMIN

17
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Osmanlı ecdadımız fakir ve yoksulları doyurduktan sonra doğadaki yabani hayvanlarıda unutmamışlar onlar için yiyecek ve barınak temin etmişletdir..ne büyüksün osmanlı..!

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title