Haberler

İmamoğlu, AK Parti grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği 5 dosyayı veto etti

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi AK Parti grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği 5 dosyayı veto etti. Anka'nın haberine göre, İmamoğlu'nun bir kez daha görüşülmek üzere İBB Meclisi'ne geri gönderdiği dosyalar İBB Meclisi'nin eylül ayı toplantılarının gündemine alındı.

MEB'E TAHSİS EDİLEN SÜTLÜCE'DEKİ PARK VETO EDİLDİ

Veto edilen dosyalar arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) tahsis edilen Sütlüce'deki park da var. Veto edilen diğer dosyaların içerisinde ise Başakşehir Sular Vadisi park alanında bulunan tuvalet, giriş takları, amfi tiyatro, nikah salonu, kadın aktive merkezi ve sosyal tesislerinin 10 yıl süre ile Başakşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesi de bulunuyor.

İmamoğlu ağustos ayında Sular Vadisi'ni gezerken Başakşehir Belediyesi'ne ait Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) çalışanları, İmamoğlu'nun geldiğini duyması üzerine bulundukları alanı boşaltmaları ile gündem olmuştu.

BEYOĞLU'NDAKİ TAŞINMAZIN MEB'E TAHSİS EDİLMESİ DE VETO EDİLDİ

Veto edilen diğer bir dosya ise Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti İBB'de bulunan taşınmazın 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na oy çokluğu ile tahsis edilmesi var.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi milli eğitim bakanlığı Ekrem İmamoğlu AK Parti Haberler

500

Yorumlar (69)

Yav he he:

Ah Ekrem ah . Yine mi şov. Biraz iş yapda yapraklar yerine insanlar alkişlasin seni

40
46
yanıtYanıtla
Doğrucu ali.:

Bunların tek bildiği iş yapmama, yapılan işleri durdurma, çalışanı kapının önüne birakma, akan temiz suları kirletme, çevreyi yaşanmaz hale getirme işte chp. birde gelecekte cumhurbaşkanlığına aynarlarsa ALLAH tüm Türkiye yi korusun,

53
23
yanıtYanıtla
Heykel:

Heykel partisinden hizmet beklemek .....

35
40
yanıtYanıtla
Burak:

Senin allahin kim onu yaz...henuz yasiyor dimi daha heykel olmadi

yanıt0
yanıt0
HAKLIII:

Palavracı eko yine şov peşinde. Herşey çok güzel olmayınca bizi engelliyorlar yalanına başvuracak. 5 yıl sonra çıkıp biz yapacaktık ama engellediler diyecek bu eko

29
38
yanıtYanıtla
HARAM OLSUN(mağdur iyi Partili):

Bir HeDePe li olarak kandırdınız bizleri bizim aile hep size oy verdik, faydasız bi adam çıktın, Akp sizden bin kat daha iyiydi, haram olsun

22
41
yanıtYanıtla
ERKAN:

HDP yi yazış şeklinden akp li olduğun ne kadar belli. aklınca akp propagandası yapmışsın.

yanıt23
yanıt16
Esra:

Ak trol yemezler

yanıt13
yanıt9
baskan:

bir hdp lini iyi partiye oy vermeyecegi yüzde yüzdür burda propaganda yapma yemezler

yanıt10
yanıt3
Rum:

Rum Ekrem yahu

29
32
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title