Haberler

İhlas Pazarlama Yeni Hedef ve Stratejilerine Sinop'tan Başladı

İhlas Pazarlama Tarafından Hayata Geçirilecek Olan Yeni Hedef ve Stratejiler Sinop'ta Düzenlenen Toplantıyla Start Aldı.

İhlas Pazarlama tarafından hayata geçirilecek olan yeni hedef ve stratejiler Sinop'ta düzenlenen toplantıyla start aldı.

Türk Mutfağı'nda gerçekleştirilen Dağıtım ve Mağazacılık toplantısına Sinop İl Sorumlusu Recep Tiryaki, Sinop ili genelinde görevli büro sorumluları, pazarlama ve dağıtım elemanları katıldı. 2007 yılı değerlendirmesi ile 2008 yılı hedef ve stratejileri hakkında katılımcılara bilgilerin verildiği toplantıda konuşan İhlas Pazarlama Dağıtım ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cafer Büyükbaş, önümüzdeki günlerde ürün yelpazesini genişleterek daha fazla kitlelere hitap edeceklerini söyledi. İhlas Pazarlama'nın personelinin oturduğu yerden değil, ayağa hizmet götüren bir sistemle çalıştığını ve daha verimli olduğunu, yeni süreçte aktif satış ve pazarlamaya ağırlık vereceklerini belirten Büyükbaş, "Başarılı olduğumuz zaman kendimizden, başarısız olduğumuz zaman ise başkalarından bilirsek kaybeden biz oluruz. Biz her zaman hatayı kendimizde arayan, 'müşteri her zaman haklıdır' düsturunu kabul etmiş bir şirketiz. Kovandan çıkmayan bal arı yapamaz. Bunu iyi bilmek gerekir. Maksat çölde su satmak değil, kum satmak. Yani zoru başarmak. Başarılı olmak için hem çalışanımızın hem de müşterilerimizin memnun olması gerekiyor. Bu yolda önemli mesafeler kat ettik. 2008 yılı bizim yılımız olacak" diye konuştu.

İhlas Pazarlama Dağıtım ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cafer Büyükbaş, her ilde özel pazarlama ekiplerinin kurulacağını sözlerine ekledi (SÖ-SA-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title