Haberler

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "Terörle Mücadeleyi Kararlı Bir Şekilde Sürdürüyoruz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz." dedi.

Eruh ve Baykan ilçelerindeki temaslarının ardından Siirt'e gelen Ersoy, beraberindeki Vali Ali Fuat Atik, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ile Siirt Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'dan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Ersoy, yakalanan huzur ve güven ortamını bozmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Devletin son dönemde hem içeride hem de dışarıda çok ciddi bir şekilde teröre karşı topyekun mücadele verdiğini belirten Ersoy, "Halkımızın huzuruna, canına, malına kasteden, içeride ve dışarıda bizim birliğimize, beraberliğimize ve bu ortak vatan topraklarımız üzerinde barış, kardeşlik içinde yaşamamıza tasallut eden her türlü yapılanmaya karşı çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

"Mücadelemizin bir parçasıdır"

Ersoy, terörü besleyen, destekleyen, onunla hareket eden her türlü oluşuma karşı aynı kararlılıkla mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

"Kayyum belediyecilik uygulaması da bu mücadelemizin bir parçasıdır." diyen Ersoy, şöyle konuştu:

"Bir taraftan teröristlerle mücadele ederken diğer taraftan da milletin kendilerine emanet ettiği kaynakları yine bu milletin huzuruna kastedenleri desteklemek için kullananlara karşı bir tedbir olarak getirdik ve bunu engellemek istedik. Allah'a şükürler olsun ki kayyum belediye başkanlarımız istediğimiz şekilde bu kaynakların kötüye kullanılmasını engelledikleri gibi çok da güzel işler çıkardılar.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 90'ın üzerindeki belediye başkan vekili, sorumlu oldukları il, ilçe ve belde belediyelerinin her birini şantiyeye dönüştürdü."

Kaynak: AA / Güncel

Baykan Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title