Haberler

    Htc Windows Phone 8x Satışa Sunuluyor

    Avea, HTC’nin Windows Phone ailesinden yeni modeli Windows Phone 8X’i satışa sunacağını duyurdu Avea, Windows 8 işletim sistemine sahip Microsoft imzalı Windows Phone 8X by HTC  müşterilerine ...

    Avea, HTC'nin Windows Phone ailesinden yeni modeli Windows Phone 8X'i satışa sunacağını duyurdu

    Avea, Windows 8 işletim sistemine sahip Microsoft imzalı Windows Phone 8X by HTC  müşterilerine özel teklifleri ile Avealılara sunuyor.

    Avea'nın seçme özgürlüğü sunan teklifleri  ile aboneler Windows Phone 8X by HTC ye, 24 ay taahütle isterlerse Tarifeye Ek Ödeme teklifi ile, isterlerse 250 MB, 1GB ya da 4GB internet paketli tekliflerden biri ile ya da 1000 dk.+1000SMS +2 GB lık Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Cihazı peşin ya da kredi kartı ile almayı tercih eden abonelere ise, bu cihazda kullanılmak üzere ilk 3 ay boyunca 250 MB internet paketi Avea tarafından hediye edilecektir.

    Windows Phone 8X by HTC ; Windows Phone 8 işletim sistemi, kişiselleştirilebilir ekranı, çok daha fazla kişinin fotoğrafta yer almasını sağlayarak net ve canlı fotoğraflar çekmeye olanak veren geniş açıya sahip  ön kamera lensi  ve stüdyo kalitesinde ses sunan entegre Beats Audio amfisi  ile öne çıkıyor.

    Microsoft Office programı içeren Türkiye'deki ilk  telefon olan Windows Phone 8X by HTC'nin kişiselleştirilebilir "Canlı Kutucuklar" özelliği sayesinde kullanıcılar, başlangıç ekranından ayrılmadan gerçek zamanlı güncellemeleri takip edebiliyor.

    İkonik tasarıma sahip olanWindows Phone 8X by HTC siyah ve mavi renk seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri'nde yerini alacak.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Avea Htc Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

    Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title