Haberler

Hindistan'da Sel Nedeniyle Yılanlar Sokağa Yayıldı

- Hindistan'da sel nedeniyle yılanlar sokağa yayıldıYENİ DELHİ - Hindistan'ın Kerala eyaletinde sel felaketinin ardından suların çekilmesiyle birlikte, yılanlar sokaklara yayıldı.

- Hindistan'da sel nedeniyle yılanlar sokağa yayıldı

YENİ DELHİ - Hindistan'ın Kerala eyaletinde sel felaketinin ardından suların çekilmesiyle birlikte, yılanlar sokaklara yayıldı.

Hindistan'da Haziran ayından bu yana sel felaketinin etkili olduğu Kerala eyaletinde, suların çekilmesiyle birlikte halk, yılan tehdidiyle karşı karşıya kaldı. Suların çekilmesinin ardından evlerine dönenler, eşyalarının arasında ya da evlerinin bahçelerinde, sokaklarda piton, kobra ve engerek yılanları ile karşılaşıyor. Ülkede yaklaşık 3 aydır devam eden felaketin ardından, yılan ısırmalarında artış yaşandığı kaydedildi.

Yılanların üreme dönemine denk gelen yağmur sezonunda, yuvaları dağılan yılanlar evlere sığındı. Hindistanlı bir kadının evine girmeye çalışan yılanla mücadelesiyle ilgili paylaşılan görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Cesur kadın, evinin bahçesine girmeye çalışan yılanı, elindeki süpürgeyi yere vurarak korkutup uzaklaştırmayı başardı.

Yetkililer, yılanların dolapların, halıların altına, kıyafetlerin içine ya da çamaşır makinelerine saklanmış olabileceği konusunda uyardı.

Ülkede, Haziran ayından beri yaşanan sel felaketinde en az 1 milyon kişi evlerini terk etmek zorunda kalırken, eyalet genelinde hayatını kaybedenlerin sayısı 410'u geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title