Haberler

Her Yerde Adalet Platformu Başkanı Öztürk Açıklaması

"Washington Post, New York Times ve Wall Street Journal gazetelerinin yazarları tarafından özelde Fidan yıpratılmak istense de asıl hedefin uluslararası derin güçlerin operasyonlarından kurtulmu...

Her Yerde Adalet Platformu Başkanı Özkan Öztürk, ABD gazetelerinden Wall Street Journal'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın "bağımsız politikalar izlemekle" suçlandığına yönelik bir yazıyla ilgili "Washington Post, New York Times ve Wall Street Journal gazetelerinin yazarları tarafından özelde Fidan yıpratılmak istense de asıl hedefin uluslararası derin güçlerin operasyonlarından kurtulmuş olan 'Yeni Türkiye' ve milletimiz olduğunu belirtmek isteriz" dedi.

Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hakan Fidan'a yönelik ABD ve İsrail basınında kara propaganda çalışmaları yürütüldüğünü belirtti.

AK Parti iktidarında özellikle 2007 seçimlerinden sonra ve 2010'da yapılan referandumla, sivilleşme ve milli iradenin oluşumuna engel teşkil eden yasaların hukuk sisteminden ayıklanması, iç vesayetçi yapıların darbe davalarıyla yargı önünde hesap verir hale gelmesi ve milletten alınan güçle terör sorunun çözümü noktasında atılan adımların, özellikle İsrail kanadı ve ABD içindeki siyonist güçleri rahatsız ettiğini ifade eden Öztürk, 1990'lı yıllarda toplumsal huzuru bozan ve içerdeki vesayetçi yapıları da kullanarak, faili meçhul cinayetlerin işlenmesinde şuan Fidan'ı hedef tahtasına koyanların parmağı olduğunu vurguladı.

"Ülkede sağ-sol adı altında milleti birbirine düşürüp akabinde 12 Eylül'ü gerçekleştirenler, 28 Şubat sürecinde laik-antilaik ayrımı yaparak halkın oylarıyla iş başına gelenleri darbe yoluyla iktidardan uzaklaştıranlar ve ülke içinde operasyonlara imza atan İsrail ve ABD menşeli istihbarat yapılarının eğer şimdi serbest dolaşımı engellenmiş, istihbarat teşkilatımız millileşmiş ve bu ülke hayrına iç ve dış politik manada hizmetlere imza atıyorsa, Sayın Fidan'ı hedef tahtasına koymaları normaldir" diyen Öztürk, şunları kaydetti:

"Yabancı istihbarat birimleri, imtiyazlı ve ayrıcalıklı durumlarını kaybedince, kuyruk acıları sayın Fidan'ı hedef tahtasına koymuştur. Washington Post, New York Times ve Wall Street Journal gazetelerinin yazarları tarafından özelde Fidan yıpratılmak istense de asıl hedefin uluslararası derin güçlerin operasyonlarından kurtulmuş olan 'Yeni Türkiye' ve milletimiz olduğunu belirtmek isteriz. İç politik manada 30 yıldır kanayan yarasını dış güçlerden icazet almadan ve onları devre dışı bırakarak çözme çabası içinde olan Fidan, elbette Batı ve İsrail'i rahatsız edecektir. Yeni Türkiye'de iç ve dış politikalar belirlenirken, artık Batı'nın çıkarları değil milletin çıkarları esas alınıyor." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Özkan Öztürk Hakan Fidan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title