Haberler

Kastamonu Belediyespor, Bursagücü Gençlikspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyespor, Bursagücü Gençlikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyespor, 21 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursagücü Gençlikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yardımcı antrenör Cengiz Kesici yönetimindeki idmanda, oyuncular kondisyon ve ağırlık çalışması yaptı.

Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 9. haftasında oynayacakları Bursa maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

Takım olarak yüksek hedefleri bulunduğunu ve bu doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Kesici, şöyle konuştu:

"Yakın vadedeki hedefimiz, Bursagücü Gençlikspor maçından puanla dönmek. Bunun için çalışmalarımıza bugün başlayarak kondisyon ve ağırlık çalıştık. Bu hafta genelde tek antrenman yapacağız, perşembe çift çalışacağız. Hafta sonu sahamızda oynadığımız 1907 Kanaryaspor maçından iyi bir başarı elde ettik. Takımımızın morali gayet yerinde. Sakat oyuncumuz da bulunmuyor. Türk hentbolu için güzel şeyler yapmak istiyoruz, tek amacımız bu. Kulüp yönetimimiz bize her türlü imkanı sunuyor sağ olsun. Başta Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın  nezdinde, tüm kulüp yönetimine özverilerinden dolayı çok teşekkür ederim."

Kesici, bu sene ligin en iyi takımlarından olduklarını vurgulayarak, ligde önemli başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title