Haberler

    Hem serin hem güvenli

    Güncelleme:

    İSTANBULSwissötel The BosphorusBeşiktaş'taki otelin Sultan Park korusunda her pazartesi 21.00'de açık hava sineması etkinliği düzenleniyor.

    İSTANBUL

    Swissötel The Bosphorus

    Beşiktaş'taki otelin Sultan Park korusunda her pazartesi 21.00'de açık hava sineması etkinliği düzenleniyor. Gösterimler 31 Ağustos'a dek sürecek. Alanda salgın kurallarına göre hazırlanan yemek ve içecek satış stantları da mevcut. Biletler biletix.com'da. 145 lira.

    Program:

    20 Temmuz: 'Aile Arasında'

    27 Temmuz: 'Sarayın Gözdesi / The Favourite'

    10 Ağustos: 'Babam'

    17 Ağustos: 'The Hustle'

    Açık Hava Gösteri Merkezi

    Yenikapı'daki 'Tik Tak ile Park Et, Seyret' etkinliğine arabanızla giriyorsunuz. Dilerseniz kamp sandalyenizi yanınızda götürerek diğer misafirlerin alanına girmeyecek şekilde oturabiliyorsunuz. Biletler  biletix.com'da. Sürücü ve bir yolcu için 56 lira.

    Program:

    Bugün: '7. Koğuştaki Mucize'

    Yarın: 'Fundamentals'

    20 Temmuz: 'Cinayet Süsü'

    Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus

    Beşiktaş'taki otelin Atik Pasha Teras'ında her çarşamba 21.00'de 'Ay Işığında Sinema Geceleri' düzenleniyor. Programa Instagram hesabından (@fsbosphorus) ulaşabilirsiniz. 90 lira.

    Büyükada Tarihi Arabacılar Meydanı

    Etkinlik yaz boyunca perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri 20.30'da. Güncel program @adasinema Instagram hesabında. Yarın 'Mavi Boncuk' gösterilecek. Katılım ücretsiz.

    Tırmata Beach

    Kilyos'taki plajda, şezlonga uzanıp film izleyebilirsiniz. Biletler biletinial.com'da. Öğrenci 34, tam 50 lira.

    Program:

    19 Temmuz, Ayla

    24 Temmuz, Türk İşi Dondurma

    25 Temmuz, Naim

    26 Temmuz, Çiçero

    ANKARA

    CerModern

    Sanat galerisinde düzenlenen etkinlik biletleri kontenjanla sınırlı. Alana dışarıdan yiyecek-içecek kabul edilmiyor. Program bilgisi ve biletler biletix.com'da. 28 lira.

    Program:

    Bugün: 'Climax'

    22 Temmuz: 'Güney İstasyonunda Randevu'

    Kolejin

    Gölbaşı'ndaki film gösterimlerinin öncesinde barbekü partisi var. 21.00'deyse film başlıyor. Program haftalık belirleniyor, Instagram hesabından (@kolejin) takip edilebilir. Rezervasyon için: 444 0 958. Bir içecek ve mısır dahil 50 lira.

    BURSA

    Altıparmak Millet Bahçesi

    Osmangazi'deki Altıparmak Millet Bahçesi'nde düzenlenen gösterimler ücretsiz. Ağaçların arasında, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak planlanan etkinlikteki filmler her cuma 21.00'de başlıyor. 24 Temmuz'da 'Annem' gösterilecek. 0224 716 37 81

    EDİRNE

    Dilaverbey Mahallesi

    Darül Hadis Caddesi

    Edirne Belediyesi'nin düzenlediği 'Arabalı Sinema Keyfi' etkinliği her cumartesi 21.30'da.  Katılım ücretsiz. Detaylı bilgi ve güncellenen program için www.edirne.bel.tr adresi ziyaret edebilirsiniz.

    KAYSERİ

    Melikgazi

    Melikgazi Belediyesi'nin 'Arabalı Sinema Günleri' etkinliği için filmler belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden duyuruluyor. Katılım için rezervasyon şart. Etkinlik ücretsiz. WhatsApp: 0530 253 91 91

    İstanbul Film Festivali'nin gösterimleri Sakıp Sabancı Müzesi'nde kurulan açık hava sinemasında. Ancak kısıtlı kontenjan kısa sürede tükendi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title