Haberler

Haziran 2007 İha Spor Gündemi 00:00

İran 2007 İha Spor Gündemi 00:00

İRAN 2007 İHA SPOR GÜNDEMİ 00:00

1- TÜRK TELEKOM LİG A'DA SEZONUN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

- FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN VEKİLİ AFFAN KEÇECİ, YABANCI KONTENJANI KONUSUNDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

- BAŞKAN VEKİLİ AFFAN KEÇECİ:

- "YABANCI KONTENJANININ TAM OLARAK SERBEST OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

- "FIFA'NIN YABANCI KONTENJANI KONUSUNDA 6+5 OLMASI YÖNÜNDE BİR DÜŞÜNCESİ VAR"

İSTANBUL - Türk Telekom Lig A'da geride kalan sezonun en iyileri belli oldu.

Lig A'nın isim sponsoru Türk Telekom tarafında Swiss Otel'de gerçekleştirilen gecede, geride kalan sezon gösterdikleri performansa göre belirlenen isimlere ödülleri verildi.

Törene, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan ve kulüp temsilcileriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninden önce yabancı kontenjanı ile ilgili soruları yanıtlayan Affan Keçeci, şu anda mevcut durumun belli olduğunu, ayın 19'unda Kulüpler Birliği ile yapacakları toplantının ardından bu konunun netlik kazanacağını söyledi. Affan Keçeci sözlerini şöyle sürdürdü;

"Daha önceki Kulüpler Birliği toplantısına ben de katılmıştım. Orda kulüplerimiz orda ortak bir karar almıştı. Tavsiye niteliğindeki bu kararı orda bana ilettiler. Federasyon olarak biz de 2 Haziran'da Bosna Hersek'te yapmış olduğumuz toplantıda onların bu teklifini ben arkadaşlarıma arz ettim. Kulüplerimiz o tarihte yabancı kontenjanının tamamen serbest olmasını istiyorlardı. Ancak daha sonra bir çok kulübümüzün fikrini değiştirdiğini biliyorum. Ben o zaman onlara tam serbestlikle neyi kastettiklerini

sormuştum. Tam serbestlik diye bir şeyin olması çok zor. Dünyada bunun örnekleri yok. Tam serbestliğin de bazı kriterleri vardır. Ayrıca önemli bir konu da var ki FİFA'nın yabancı kontenjanları ile ilgili 2 senedir sürdürdüğü bir çalışma var. FIFA bu konudaki düzenlemeleri tek tip hale getirmek istiyor. FIFA'nın bu gün önermeye çalıştığı sistem 6+5 sistemidir. FIFA'nın görüşü bu şekilde. FIFA'nın bunu ileriki günlerde karara bağlaması söz konusu"

Türk Telekom Lig A'da 2006-2007 sezonunu en iyiler ödülleri şu isimlerden oluştu;

Yılın Çıkış Yapan Futbolcusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)

Yılın Çıkış Yapan Teknik Direktörü: Suat Kaya (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

Gol Kralı: Taner Demirbaş (Malatyaspor)

Yılın Kalecisi: Ferhat Odabaşı (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)

Yılın Savunma Oyuncusu: Metin Depe (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Yılın Orta Saha Oyuncusu: Erman Kılıç (Elazığspor)

Yılın Forveti: Şadi Çolak (Orduspor)

Yılın Fair-Play Ödülü: Diyarbakırspor, Eskişehirspor, Samsunspor

Yılın Teknik Direktörü: Abdullah Avcı (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Yılın Futbolcusu: Gökhan Gönül (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)

Yılın Takımı: Gençlerbirliği OFTAŞ Spor

HABER KAMERA: KEMAL ÇOLAK

GÖRÜNTÜ: Ödül töreninden görüntüler, Affan Keçeci'nin açıklamaları, Detaylar.

GEÇİŞ SAATİ: 23:56

KOD: 126876

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title