Haberler

Hayatını Kaybeden Küçükberber'in Eski Eşi Firdevs Altan, Sinir Krizi Geçirdi

Hayatını Kaybeden Mete Küçükberber'in Eski Eşi Firdevs Altan ile Yakınları Hastaneye Akın Etti. Yakınları, Gözyaşlarına Boğulan Altan'ı Sakinleştirmeye Çalıştı.

Hayatını kaybeden Mete Küçükberber'in eski eşi Firdevs Altan ile yakınları hastaneye akın etti. Yakınları, gözyaşlarına boğulan Altan'ı sakinleştirmeye çalıştı.

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle yargılanan Jaguar araba firması Türkiye temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber, hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Küçükberber'in eski eşi Firdevs Altan ve yakınları Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Altan ve Küçükberber'in yakınları hastanede gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren Altan, gözyaşları içinde "Kocamı geri istiyorum" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Altan'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Küçükberber'in komşusu Zeliha Onur, Mete Küçükberber'in gece saat 04.00 sıralarında rahatsızlandığını belirterek, "Daha sonra bir taksiciyi aradı. Taksici İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada kardiyolog olmadığı için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada hayatını kaybetti. Elektroşokla sabah 07.30'da tekrar hayata döndürüldü. Yoğun bakım alındı ancak saat 08.30'da hayatını kaybetti. Karaciğerinde büyük tahribat varmış. Ölümü eski alışkanlıklar olabilir" dedi.

Onur, Mete Küçükberber'in Salı günü defnedileceğini, ancak cenazenin hangi camiden kalkacağını bilmediğini söyledi.

Öte yandan Küçükberber'in çok sayıda yakınının hastaneye Jaguar marka araçla geldiği gözlendi.

(EY-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title