Haberler

Hatipoğlu: ''Elvan İle İlgili İddialar Komik''

Atletizmde Türkiye, Yunanistan'ın Selanik kentinde yapılan Avrupa Kupası 1. Ligi (B) Grubu müsabakalarında bayanlarda ve erkeklerde küme düşerken, milli atlet Elvan Abeylegesse'nin yarışlara katılmamasıyla ilgili iddialar ortamı gerdi. Milli atletin antrenörü Ertan Hatipoğlu, Elvan ile ilgili ididiaları komik bulduğunu söyledi.

Atletizmde Türkiye, Yunanistan'ın Selanik kentinde yapılan Avrupa Kupası 1. Ligi (B) Grubu müsabakalarında bayanlarda ve erkeklerde küme düşerken, milli atlet Elvan Abeylegesse'nin yarışlara katılmamasıyla ilgili iddialar ortamı gerdi. Milli atletin antrenörü Ertan Hatipoğlu, Elvan ile ilgili ididiaları komik bulduğunu söyledi.

Bayan takımının Elvan Abeylegesse'nin bulunmaması nedeniyle küme düştüğü iddiasına, milli atletin antrenörü Ertan Hatipoğlu'ndan tepki geldi.

İddiaları komik bulduğunu ifade eden Hatipoğlu, ''Elvan'ın sakatlığı sürüyor. Aşil tendonundaki sorun düzeldi diye birşey yok. Sadece kan testleri temiz çıktı'' dedi.

Milli takımın Elvan koşmadığı için küme düşmesinin söz konusu olmadığına dikkati çeken Hatipoğlu, ''Hesap ortada. Elvan iki mesafede de birinci olsa takım yine düşecekti. Elvan'ın yerine koşan Dudu Karakaya'nın aldığı puanları da unutuyorlar. Türkiye'nin geride olduğunu diğer branşlarda öne çıkması lazım'' diye konuştu.

Avrupa Kupası 1. Ligi (B) Grubu'nda bayanlarda 67.5 puan toplayan Türkiye 2. Lig'e düşerken, Macaristan'ın 13,5 puan gerisinde kaldı.

Elvan Abeylegesse, yarışlara katılıp 3 bin ve 5 bin metrede birinci olup toplam 16 puan alsa da yerine takıma alınan Dudu Karakaya'nın aldığı toplam 5 puan düşüldüğünde, Türkiye 2,5 puan farkla yine küme düşecekti. Ayrıca, 3 bin metrede birinciliği elde eden Bulgar şampiyon Daniela Yordanova'nın göz ardı edilerek, Elvan'ın bu mesafede kesin birinci olarak gösterilmesi, milli atlet ve antrenörü tarafından eleştirildi.

Sağ ayak aşil tendonundaki sorunun üzerine gitmekten çekinen milli atlet, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Bolu Aladağ'da sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title