Haberler

Hastanede Pes Dedirten Kavga! Doktor ve Çalışanlara Tekme Tokat Saldırıp İçeri Motosikletle Daldılar

Güncelleme:

Gaziantep'te acil servise gelen hasta yakınları "Geç geldiniz" diyerek doktor ve sağlık çalışanlarına saldırdı. Hasta yakınlarının kavga sırasında içeriye motosikletle girdiği anlar ise pes dedirtti.

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde hasta yakınları doktor ve çalışanlara saldırdı. Olay sırasında hasta yakınlarından engelli bir kişinin motosikletiyle hastaneye dalması pes dedirtti.

HASTA YAKINLARI "GEÇ KALDINIZ" DEYİP SAĞLIKÇILARA SALDIRDI

Olay, Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, 112 ekipleri hasta almaya giderken hasta yakınları tarafından "geç kaldınız" denilerek tepki gösterildi.

Hastanede Pes Dedirten Kavga! Doktor ve Çalışanlara Tekme Tokat Saldırıp İçeri Motosikletle Daldılar

ACİL SERVİSİ BASIP TEKME TOKAT KAVGAYA TUTUŞTULAR

25 Aralık'ta hasta Devlet Hastanesine getirilirken hastaneyi basan hasta yakınları burada hastane çalışanlarına tekme tokat saldırdı.

Hastanede Pes Dedirten Kavga! Doktor ve Çalışanlara Tekme Tokat Saldırıp İçeri Motosikletle Daldılar

HASTA YAKINI MOTOSİKLETİYLE İÇERİ DALDI

Hastaneye saldıranlar arasında özürlü birinin motosikletiyle hastaneye girmesi dikkat çekti. Yaşananlar hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Aralık 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

emekli:

Bu tür hastane ve görev başındaki doktora saldırı yapanlar tüm sağlık hizmetlerinden men edilmelidirler. hiçbir şekilde bir daha sağlık hizmeti verilmemelidir

20
0
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Bir toplum ancak bu kadar mal olur gorgusuzluk had safhada. Sanki acil servis sirf onlar icin calisiyor. Bazen bende doktor ve hemsirelerin tavirlarina kiziyorum ama bunlari gorunce aksama kadar kim bilir kac tanesiyle ugrasiyorlar diyorum.

16
1
yanıtYanıtla
dr:

Zaten mevzu tam olarak bu. . Akşama kadar nasıl insanlarla uğraşıyoruz, neler yaşıyoruz. . empati yapmak lazım karşılıklı olarak. . Hiçbir alanda, hiçbir koşulda şiddetle çözüm olmaz. . hiç kimse şiddeti hak etmez. .

yanıt1
yanıt0
123:

Bazı sağlıkcılar kaşınıyor. Adam acile gitmiş git başımdan hesabı yapan doktorlar var.

4
12
yanıtYanıtla
Hikmet:

iyide birinden memnun değilsen şikayet hattını ararsın bu terör estirmekte neyin nesi?

yanıt3
yanıt0
KRAL YORUMCU:

Motosikletiyle kamu binasına giriş yapana ağırlaştırılmış müebbet ve sağlık personeline saldıranlara da en az 15 yıl ceza uygulanması gerekir. Aksi halde daha çok sağlık personeli dövüp hastane baskınları yaparlar. .

16
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

BU TÜR SUÇ İŞLEYEN VATANDAŞA, DEVLET HASTANELERİNDEN MEN CEZASI VERİLMELİ. (CAYDIRICI CEZALARA GİRİŞ 101)

14
0
yanıtYanıtla
mustafa:

yani bu haberi alkışlayan tipler de var. Ne ilginçsiniz . . . Allah beyninize düşünmeyi nasip etsin.

14
0
yanıtYanıtla
kaportacı cemil amca:

tasvip etmem ama inanınn bazen hak ediyorlar şiddete karşıyım birazda doktorlar sağlık memurların dayağı hak ediyorlar yaşlı dede gelmiş sırasını bekler ve öncelikli alınması lazım ıken sağlık memuru yakını sıra almadam içeriye alıp doktor muayesini olup çıkıyor buna ne cevap verecksiniz allah ıslah etsin

2
10
yanıtYanıtla
plplpo:

o bahsettiğiniz yaşlı amcaları önce içeri alınca da cıngar çıkaranlar var. doktor dövmeyi düşünmek yerine önce bunlara çözüm bulmalısınız bence

yanıt0
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title