Haberler

Hasar Tespiti İtirazların İncelenmesine Başlandı

Batman Bayındırlık ve İskan Müdürü M. Ali Tunç, Meydana Gelen Sel Felaketi Sonrası Yapılan Hasar Tespitine İtiraz Eden Bin 500 Dosyanın Tekrar İncelenmesi İçin 6 Ekibin Çalışmalara Başladığını Açıkladı.

Batman Bayındırlık ve İskan Müdürü M. Ali Tunç, meydana gelen sel felaketi sonrası yapılan hasar tespitine itiraz eden bin 500 dosyanın tekrar incelenmesi için 6 ekibin çalışmalara başladığını açıkladı.

Bayındırlık ve İskan İl Müdürü M. Ali Tunç, 31 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Batman'da meydana gelen sel afeti sonrası hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını, bir aylık itiraz süresi zarfında bin 500 kişinin hasarlarının yazılmadığı veya eksik yazıldığı gerekçesiyle kendilerine dilekçe ile başvurduğunu ifade etti. İtiraz süresinin tamamlandığını, dilekçelerin kayda geçirildiğini belirten Tunç, 6 ekibin dünden itibaren mahallelerde incelemelerine yeniden başladığını dile getirdi.

Müdür Tunç, kimsenin hakkının yenmeyeceğini belirterek, "6 ekibimiz sırayla yapılan tüm itirazları yerinde görüp inceleyecek. Mağdur olan vatandaşlarımızın haklarının kaybolmasına bizim de gönlümüz razı olmaz. Tüm itirazlar değerlendirilecektir. Vatandaşlardan isteğimiz sabırlı olmaları ve bize güvenmeleridir. İtiraz şehir merkezinin yanı sıra köyleri de kapsamaktadır. İtirazların tamamının yerinde görülüp incelenmesi 2 aylık süreyi kapsayabilir. Ama mutlaka hepsi yeniden incelenecek. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun" dedi.

Batman'da meydana gelen sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybederken, az, orta ve ağır hasarlı olmak üzere 2 bin civarında ev ve iş yeri zarar görmüştü.

(ZG-EST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title