Haberler

Hasan Ali Kaldırım: Kasımpaşa Ligin En İyi Ekiplerinden Biri

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, "Kasımpaşa şu an belki de ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi. Ritimleri çok yüksek. İşimiz kolay değil." diye konuştu.

Fenerbabahçe'nin başarılı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Dinamo Zagreb ve Avrupa Ligindeki takım performansını değerlendiren Hasan Ali, "Kağıt üzerinde kolay grup ama maçların kağıt üzerinde kazanılmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ki aldığımız bazı vahim sonuçlarla da bunu gördük. İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama burası Fenerbahçe tabii ki. Bir öz eleştiri yapmak gerekirse, kesinlikle camiamıza hak ettikleri futbolu izlettiremedik. Ancak oynadığımız futbolun bir şeyler vadetmesi gerekiyor. Bunları düzeltebilmemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha gidecek çok uzun ve zorlu bir yolumuz var. Futbol bir sonuç oyunu. Umarım gruptan çıkışımız hem ligde hem Avrupa'da yaşayacağımız güzel günlerin bir başlangıcı olur" dedi.

"KASIMPAŞA LİGİN EN İYİ EKİPLERİNDEN BİRİ"

Pazartesi günü Süper Lig'de oynanacak Kasımpaşa ile ilgili de konuşan Kaldırım, "Kasımpaşa şu an belki de ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi. Ritimleri çok yüksek. İşimiz kolay değil. Taraftarlarımız gerekeni yapıyor zaten. Artık çıktığımız her maçı kazanmamız gerekiyor. Antrenman maçını bile kaybetmememiz gerekiyor. Zor bir mücadele olacak. Kendi sahamızda oynayacağız. Hata yapma lüksümüz yok. Çok iyi konsantre olup, inşallah pazartesi günü taraftarımıza güzel bir futbol seyrettiririz ve kazanırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kasımpaşa Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

JÜL SEZAR:

Fenerlı olarak bjk gs derbısı ıle kasımpasa fb derbısı var ( derbı aynı sehırde ıkı takımın macı ). bjk 2 gs 1 . . . ksp 1 FB 3

1
2
yanıtYanıtla
ROMAYIDA YAKARIM:

SEN KAFAYI YEMİŞSİN KASIMPAŞA 2-0 YENER BU ARADA

yanıt0
yanıt0
Co hart:

Aynı kalibrede iki takımın sıradan bi mac

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen korkmada cik oyna arkasi gelir evlat

1
1
yanıtYanıtla
RONALDONUN MENEJERİ:

RONALDOYU ALDINIZ

0
2
yanıtYanıtla
Dengesiz:

Nerde futbol oynadığını unutuyorsun Evlat. . sadece Fenerbahçe için söylemiyorum, Bir Galatasaraylı, Bir Beşiktaşlı futbolcu kalkıp da Konyaspordan çekiniyoruz, Kasımpaşadan çekiniyoruz diyorsan gidip çekindiğin spor klübünde futbol oynayacaksın. Siz koskoca Büyük takım oyuncusususnuz. Sizin 3-5 topçunuz korkutuğunuz klüplerin tamamına eş değer maddi olarak. Kendinize gelin. . .

1
0
yanıtYanıtla
Fenev:

Ezilmiş fenev

0
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Seningibi bir Futbolcudanda baška bir açiklama beklenmez zaten.. Bu takimdan defolup gittigin günü iple çekiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title