Haberler

Haraç Vermediği İçin Sokak Ortasında Dövüldü

Gaziantep'te oto kiralama işi yapan 35 yaşındaki Ramazan Seçgin, iddiaya göre haraç vermediği 4-5 kişilik bir grup tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü.

Gaziantep'te oto kiralama işi yapan 35 yaşındaki Ramazan Seçgin, iddiaya göre haraç vermediği 4-5 kişilik bir grup tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, hastaneye götürülen Seçgin'in kafasına 16 dikiş atıldı.

Olay, dün gece Özdemirbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Dün akşam, Ramazan Seçgin'i önceden tanıdığı bir kişi telefonla arayarak otomobiline çağırdı. Saldırganlar, otomobile bindirdikleri Seçgin'den iddiaya göre haraç istedi. Saldırganlar, karşı çıkan Ramazan Seçgin'i araçtan indirip, boğazına bıçak dayayarak, tekme tokat dövdü. Ellerindeki tabanca ile de rastgele çevreye ateş eden kimliği belirsiz kişiler, daha sonra bindikleri araçlarla kaçtı.

çevredekiler tarafından götürüldüğü hastanede başına 16 dikiş atılan Seçgin, "Aşağı inip araca girdiğimde yüzlerini görünce eskiden bizden araç kiralamak isteyen kişiler olduğunu gördüm. Arabadan iner inmez, birisi bıçağı boynuma dayadı. Hepsi birden tekme tokat beni dövdü. Kaçmaya başlayınca tabanca ile çevreye rastgele ateş ettiler. Ateş edilen mermilerden birkaç tanesi de iş yerimize isabet etti" dedi.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title