Haberler

Hamile Kadın Bıçakla Yaralandı

Eskişehir'de, Hamile Bir Kadını Bıçakla Yaralayan Alkollü Şahıs Yakalandı.

Eskişehir'de, hamile bir kadını bıçakla yaralayan alkollü şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Tarlabaşı Sokağı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen A.Ö. (49), bahse konu yerde kapısı açık unutulan apartmandaki bir eve girdi. Bir süre sonra alt katta oturan ev sahibi E.Ç. (47), oğlu R.Ç. ve gelini Ö.Ç. ile birlikte ses duymaları üzerine üst kata çıkarak, evi kontrol etmeye başladı. Aile fertlerinin ikamete gelmesiyle kaçmaya başlayan A.Ö., elindeki bıçağı karşılaştığı 8 aylık hamile Özden Ç.'nin (24) sağ koluna sapladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre sokaklarda yaptığı aramada şüpheli A.Ö.'yü yakaladı. 112 Acil Servis ambulansıyla Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 1 çocuk annesi Özden Ç.'nin kolundaki bıçak, sağlık görevlileri tarafından çıkarıldı. Genç kadın, tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Gözaltındaki şüpheli A.Ö.'nün, "Konut dokunulmazlığını ihlal, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve kasten yaralama" suçlarından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

(OÖ-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title