Haberler

Hamile Eş, Kendisini Bıçaklayan Kocasının Tahliyesini İstedi: Her Evde Olur Böyle Şeyler

Güncelleme:

İstanbul'da eşi tarafından 5 yerinden bıçaklanan Hülya G., mahkemedeki ifadesinde "Her evde yaşanan şeyler bunlar. Eşim perişan ben perişan. Lütfen onu serbest bırakın" dedi.

İstanbul'da hamile eşini kendisini aldattığını düşündüğü gerekçesiyle 5 yerinden bıçakladığı iddia edilen Yılmaz G.'nin tahliyesine karar verildi. Şikayetinden vazgeçtiğini söyleyen müşteki Hülya G.,"Ne olur serbest bırakın. Ben eşime sonsuz güveniyorum" dedi.

20 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Bahçelievler'de 28 Nisan 2017 günü yaşanan olayda Yılmaz G. 3 çocuğu ile birlikte kahvaltı yaptığı esnada hamile eşi Hülya G. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca, kendisini aldattığını düşündüğü eşini 5 yerinden bıçakladı. Yılmaz G.'nin 'Eşini öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Hamile Eş, Kendisini Bıçaklayan Kocasının Tahliyesini İstedi: Her Evde Olur Böyle Şeyler

Bakırköy 17'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yılmaz G. avukatıyla birlikte katılırken, müşteki eşi de duruşma salonunda hazır bulundu.

SAVCI, TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINI TALEP ETTİ

Duruşmada cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, tutuklu sanık Yılmaz G.'nin hamile olduğunu bildiği eşini yaşamsal tehlike geçirecek şekilde bıçaklayarak yaraladığı, bu nedenle gebe olduğu bilinen 'Eşini öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamı talep edildi.

''HER EVDE YAŞANAN ŞEYLER BUNLAR, LÜTFEN ONU SERBEST BIRAKIN''

Duruşmada mağdur olduğunu ve şikayetinden vazgeçtiğini söyleyen Hülya G.,"Çok mağduruz. Eşimin serbest kalmasını istiyorum. 2 senedir çocuklarım da ben de perişanız. Eşim benden çok defa özür diledi. Her evde yaşanan şeyler bunlar. Eşim perişan ben perişan. Lütfen onu serbest bırakın" dedi.

''EVİMİN KİRASINI ÖDEYEMİYORUM, PİŞMANIM''

Duruşmada savunmasını yapan Yılmaz G. ise "Eşimle bir sıkıntımız yok. Cezaevine geliyor görüşüyoruz. Evimin kirasını ödeyemiyorum. Çok pişmanım, üzgünüm. Sizlerden merhamet diliyorum" ifadelerini kullandı.

''EŞİM İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAPTI, ONA GÜVENİYORUM''

Davayı ara karara bağlayan mahkeme heyeti, şikayetten vazgeçilmesi ve sanığın tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak sanığın tahliyesine hükmetti. Tahliye kararına çok sevinen Hülya G., "Eşim ilk defa böyle bir şey yaptı. Ben eşime güveniyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (109)

heee:

kadına bak ya aptal. . . lan ya ölseydin ne olacaktı cocukların anasız kalacaktı birde affetmiş. . . bir daha yapar adam bunu sana. . demedi deme.

30
3
yanıtYanıtla
KORKU:

SIRF BEN ÇALIŞMAK ZORUNDA KALACAĞIM KORKUSU ÖZGÜR OLACAĞIM ÜÇ BEŞ GÜN SONRA PARAYI BULDU GEZİYOR DİYECEKLER KORKUSU TÜRK MİLLETİNE OLAN TÜM GÜVENİM BU NOKTADA TÜKENİYOR. HERKES KENDİ HAYATINI YAŞAYABİLMELİ İNSANLARI KORKUTMAYIN BASKILAMAYIN. ABLA ÇOK YANLIŞ YAPTIN.

yanıt0
yanıt0
HELALLLLLLLLLL:

ELİ ÖPÜLESİ KADIN SIRF YUVASI İÇİN BUNU YAPIYOR İNŞALLAH BEŞ PARA ETMEZ EŞİ BUNA DEĞER

15
15
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

mal kari her ewde oluyomuşbidahakine ceset torbasiyla çikarsin ewden

22
3
yanıtYanıtla
BİRSEN:

tüh sana senin gibi kadınlar yüzünden memlekette sürekli kadına şiddet uygulanıyor her evde olurmuş bana sorsan hiç bir evde şiddet olmaz eşin hamile olmana rağmen vicdan yapmamış şimdi bu adama güven sen pess sinirim bozuldu resmen

15
5
yanıtYanıtla
kadının düşüncesi buysa:

kadın zorda denize düşmüş yılana sarılıyor açmı kalsın çocuklarına kim bakıcak sen yokluk çektinmi aç kaldınmı hep bi şikayet ama bi are çözüm yok bakımını üslenceğene söz ver belki davadan vazgeçmez

yanıt2
yanıt6
BİRSEN:

bak kardeşim benim iki çocuğum var boşandım da 11 yıl oldu evlenmedim bir firmada işe başladım hafta sonları çalışma yoktu 2 günde temizliğe gidiyordum ortaokul mevzunuyum şimdi muhasebe işi yapıyorum ve kimseye boyun eğmedim hakkımı herzaman aradım varmı fark dur ben söylim ben bıçaklanmadım

yanıt0
yanıt0
NEYYYYSEEEEEE:

KADININ KENDİ İŞİ BİR MAAŞI HERHANGİ BİR GELİRİ OLMADIĞINDA CANINA KASTEDEN ADAMI BİLE KORUMAYA ÇALIŞIYORSUN İNSANIN ÖZGUVENİ VE AİLESİ OLDUKTAN SONRA HER ŞEYİN ALTINDAN KALKAR UMARIM TEKRAR KÖTU BİR ŞEYLER YAŞANMAZ KADINA DEĞİL ÇOCUKLARINA UZULURUM

19
0
yanıtYanıtla
fırat:

acınacak haldeyiz. RABBİM KENDİNDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETMESİN.

19
0
yanıtYanıtla
Yaşlı sansar:

Aferin kadın dediğin böyle olmalı. kadının sırtından sopayı karnından sılayı eksik etmeyeceksin

3
16
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title