Haberler

Haluk Ulusoy: Çiğ Yemedik Ki Midemiz Ağrısın

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı İçin Trabzon' da Bulunan Başkan Haluk Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu' Nu Makamında Ziyaret Etti. Volkan Canalioğlu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısının Trabzon' da Yapılmasının Kendilerini Mutlu Ettiğini Belirterek, "Sizleri Aramızda Görmek Çok Güzel Bir Duygu. Futbol Federasyonu' Nun Tr...

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı için Trabzon' da bulunan Başkan Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu' nu makamında ziyaret etti.

Volkan Canalioğlu, futbol federasyonu yönetim kurulu toplantısının Trabzon' da yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sizleri aramızda görmek çok güzel bir duygu. Futbol Federasyonu' nun Trabzon' da olması gurur verici. Biz sizlerin yapmış olduğu çalışmadan gurur duyoruz. Mutluluk duyuyoruz, bunu yürekten söylüyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız ve destekçiniziz" dedi.

Haluk Ulusoy ise, Trabzon' a çok daha evvel gelmeleri gerektiğini ifade ederek, "Ben bir buçuk sene sonra geldim Trabzon' a. Ama siz d e yaşananları biliyorsunuz. Yaşananan olaylardan dolayı futbola yapmamız gerekeni yapamadık. Daha fazla şey yapmamız gerekliydi. Bu tür olaylarla uğraştığımız için İstanbul dışında pek fazla toplantı yapamadık. 2 - 3 kez Trabzon' da toplantı yapmayı düşündük ama çeşitli nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık. Trabzon' da olmak güzel, bir Trabzonlu olarak hep şunu söylüyorum, 'Trabzon' u seveni seviyorum. Ama Trabzon' u benden fazla seveni kıskanırım'. Burada doğdum, buranın havasını teneffüs ettim. Suyunu içtim yemeğini yedim. Hayatımın en güzel günleri burada geçti. Tabi Trabzon' da yaşayan insanların bunu anlaması zor. Trabzon' un havasını tenefüs eden insanların çok uzun süre dışarıda kaldıktan sonra bu duyguları yaşamaması mümkün değil. Biz Trabzon sevgisi ve hasreti ile yaşıyoruz. Geçmişteki başkanlık dönemimizde Trabzonspor' a ve Trabzon' a hizmetlerimiz oldu. Trabzon'da futbolun gelişmesinde herkesin emeği var. Biz de bir eser yapalım dedik ama mahkemede yargılanıyoruz. Olsun ne yapalım. Hep şunu söylüyorum, 'çiğ yemedik ki midemiz ağrısın" diye konuştu.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy daha sonra Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu' na günün anısına Federasyon' un bir plaketini verirken, Canalioğlu da Ulusoy' a bakır işlemeli bir tabak hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title