Haberler

Hakkari'de Uyuşturucu Operasyonu

Siirt Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Önceki Gün Düzenlenen 'Güney' Adlı Operasyonda Ele Geçirilen 7 Kilogram Eroin ile İlgili Hakkari'nin Çukurca İlçesinde Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceki gün düzenlenen 'Güney' adlı operasyonda ele geçirilen 7 kilogram eroin ile ilgili Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Bir istihbaratı değerlendiren Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ortaklaşa yürüttükleri operasyonda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 7 kilo 65 gram eroin ele geçirilmiş, olayla ilgili S.Ç. ve H.B. isimli şahıslar gözaltına alınmıştı. Zanlıların sorgulamaları sonrası olayla ilgili oldukları belirlenen S.Y. (16) , F.Y. (23) ve N.D. (33) isimli şahıslar da Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yakalandı. Çıkartıldıkları adli merciler tarafından tutuklanan zanlıların, sağlık kontrolünün ardından Hakkari Kapalı Cezaevi'ne sevk edildiği belirtildi.

(AK-MET-Y)

10.07.2007 17:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title