Haberler

    Hakanlı Leverkusen, Monaco Deplasmanına Gidiyor

    Geçen sene 2. Tur'da PSG'ye farklı elenen Leverkusen, uzun yıllar Devler Ligi'ne hasret kalan Monaco ile kozlarını paylaşacak.

    Bundesliga'nın güçlü ekipleriden Bayer Leverkusen, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Monaco'ya konuk olacak.

    Geçen sezon Ligue 1'i PSG'nin ardından ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmaya hak kazandı ve tam 8 yıllık Devler Ligi hasretini gidermiş oldu.

    Monaco bu transfer döneminde iki önemli oyuncusunu kaybetti. James Rodriguez'i rekor bedelle Real Madrid'e gönderirken, son günde diğer bir Kolombiyalı Radamel Falcao'yu Manchester United'a satın alma opsiyonuyla beraber kiraladı.

    Saha içinde de Monaco sezona berbat başladı. Ligde oynadığı 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Fransız ekibi,yeni teknik direktör Leonardo Jardim yönetiminde 3 mağlubiyet alarak eleştirilerin odak noktağı oldu. Salı günkü Leverkusen mücadelesi bu bakımdan Monaco için büyük önem taşıyor.

    Ev sahibi ekipte antremnda omzu çıkan stoper Kryriakos Papadopoulos'un yanı sıra tedavileri devam eden Simon Rolfes ve Julian Brandt bu maçta forma giyemeyecek isimler.HAKANLI LEVERKUSEN UÇUŞTA!

    Leverkusen cephesi ise sezona rakibinin aksine çok iyi start verdi. Bundesliga'da yeni hocaları Roger Schmidt yönetiminde 3 maçta 7 puan toplayarak zirveye ortak oldular.

    Şampiyonlar Ligi play-off turunda ise Copenhagen'ı 3-2 ve 4-0'lık skorlala geçerek adlarını gruplara yazdırmayı başardılar.

    Golcü kimliğiyle dikkat çeken Leverkusen, bu sezon rakip filelere tam 22 gol bıraktı. Stefan Kiessling 9 golle başı çekerken, Almanya Kupası'nda Alemannia Wldalgesheim'e attığı 5 gol kaydederek rakiplerine göz dağı verdi.

    İki ekip en son 1997-98 sezonunda grup aşamalarında karşı karşıya gelmişti. Fransız temsilcisinin finale yürüdüğü sene, rakibini 4-0'lık skorla devirirken, deplasmanda ise 2-2 berabere kalmıştı.Monaco'nun muhtemel ilk 11'i: Subasic, Dirar, Raggi, Carvalho, Kurzawa, Moutinho, Toulalan, Kondogbia, Carrasco, Berbatov, OcamposBayer Leverkusen'in muhtemel ilk 11'i: Leno, Jedvaj, Ömer, Spahic, Boenisch, Castro, Bellarabi, Hakan, Levin, Kiessling

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    James Rodriguez Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title