Haberler

Haftalardır Kızlarından Haber Alamıyor

Manisa'da, 14 Yaşındaki Kızı Hüşra'nın Bazı Kişiler Tarafından Kaçırıldığını İddia Eden Baba Mehmet Çınar, "Kaçıranların Kimliklerini Savcılığa Bildirdim Ancak 3 Haftadır Sonuç Alamadık. Kızımın Kötü Amaçla Kullandırılmasından Endişe Ediyorum" Dedi.

Manisa'da, 14 yaşındaki kızı Hüşra'nın bazı kişiler tarafından kaçırıldığını iddia eden baba Mehmet Çınar, "Kaçıranların kimliklerini savcılığa bildirdim ancak 3 haftadır sonuç alamadık. Kızımın kötü amaçla kullandırılmasından endişe ediyorum" dedi.

Eşi Nuray Gürbüz'den 4 yıl önce boşanan ve 14 yaşındaki kızı Hüşra ile yaşayan Mehmet Çınar, Emlakdere köyünde ikamet ettiği için kızını Yiğitbaş Kur'an Kursu'na yatılı gönderdi. Kızının 6 Ağustos 2007 tarihinde kursa gelip görevlilere kendisini teyzesi olarak tanıtıp annesinin hasta olduğunu söyleyen Zeynep D. tarafından alındığını belirten Mehmet Çınar, şöyle konuştu: "Daha sonra isimlerini sonradan öğrendiğim kadının eşi Hüseyin D., Hüseyin D. ve ismini bilemediğim bir kişi ile birlikte kızımı Akhisar

ilçesinin Akselenli kasabasında yaşayan bir eve götürüyorlar. Oradan da 45 E 7758 plakalı şahin marka otomobille ayrılmışlar. Kızımın kaçırılmasına ve saklanmasına yardımcı olan şahıs Hüseyin D.'dir. Manisa merkezde yaşayan bu şahsın evinde kızımın birkaç gün kaldığı mahalle sakinleri tarafından doğrulanmaktadır."

Kızının korkutularak ve kandırılarak kaçırıldığını öne süren baba Mehmet Dinçer, kaçıran şahısların evlenme vaadinde bulunduklarını iddia etti. Kızının daha yeni 14 yaşına bastığını belirten Dinçer, şöyle konuştu: "Kaçıran Hüseyin D. ise 35 yaşlarında. Bu şahısların kadın ticareti yaptığını öğrendim. Kızımın bu kötü amaçla kullandırılmasından endişe ediyorum. Gerekli tüm bilgileri savcılığa verdim ancak aradan 3 hafta geçmesine rağmen bir sonuç alamadık. Kızımın nerede tutulduğunu bilmiyorum ama bir

an önce bulunmasını istiyorum."

Kızına seslenen baba Mehmet Çınar, "Kızım hata yapmış olabilirsin ama ben senin babanım. Sen bizim herşeyimizsin. Senin bir an önce eve dönmeni bekliyoruz. Seni kaçıranlar bir şekilde korkutmuşlar. Ner olur bize haber gönder, seni almaya gelelim" diye dert yandı.

Gözüyaşlı anne Nuray Gürbüz de kızının kısa zamanda bulunmasını istedi.

(ÖA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title