Haberler

Zam farkları Resmi Gazete'de yayınlandı mı 2024? Emekliye maaş farkı ne zaman yatacak?

Güncelleme:

Emeklilere yapılacak ek zam ve en düşük emekli maaşı artışıyla ilgili beklenti, şu anda Resmi Gazete'de. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik zam oranı, yüzde 11,68'lik refah payı eklenerek yüzde 49,25'e çıkarıldı. Ek zam Resmi Gazete'de yayımlandı mı 2024 sorusu sorgulanıyor. Peki, Zam farkları Resmi Gazete'de yayınlandı mı 2024? Emekliye maaş farkı ne zaman yatacak?

Zam farkları Resmi Gazete'de yayınlandı mı ve emekli maaş farkı ne zaman yatacağı gündeme geliyor. Meclis'te kabul edilen bu düzenlemelerin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, emekli maaşlarındaki farklar hesaplara yatırılacak. Bu noktada, emekli zammının Resmi Gazete'de yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu haline geldi. Zam farkları Resmi Gazete'de yayınlandı mı 2024? Emekliye maaş farkı ne zaman yatacak? Detaylar haberimizdedir…

ZAM FARKLARI RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI MI 2024?

Emeklilere yönelik üçüncü zam düzenlemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak hayata geçirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yönlendirmesiyle SGK, ödemeler için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak Resmi Gazete'de yayımlanma tarihi sonrasında emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman başlayacağına dair kesin bir tarih henüz açıklanmadı. Bu konudaki güncellemeleri takip ederek haberlerimizde paylaşacağız.

Zam farkları Resmi Gazete'de yayınlandı mı 2024? Emekliye maaş farkı ne zaman yatacak?

EMEKLİYE MAAŞ FARKI NE ZAMAN YATACAK?

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri, yasa çıkmadan önce maaşlarını yalnızca yüzde 37,57 oranındaki enflasyon farkı eklenerek almışlardı. Ancak sonradan yapılan düzenlemelerle birlikte refah payı ve taban maaş güncellemesi hayata geçti.

Bu kapsamda, 11,68 puanlık refah payı ve 10 bin lira taban maaş farkları, 29 Ocak - 4 Şubat haftası içerisinde emeklilerin hesaplarına yatırıldı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Bağ Kur Zam Ssk Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title