Haberler

YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜM SON FRAGMAN İZLE! Ferit ve Seyran barışıyor mu?

Güncelleme:

Popüler dizi Yalı Çapkını'nın 59. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Fragmanda Ferit ve Seyran'ın barışma ihtimali dikkat çekiyor. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu. YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, seyircisini her cuma ekrana kilitliyor. İlgi çekici konusuyla her hafta yeni bir heyecana yer veren Yalı Çapkını izlenme rekorları kırıyor. Dizinin her yeni bölümü merakla beklenirken, cuma günleri iple çekiliyor. Yalı Çapkını'nın son bölümünde Pelin'in hastaneye kaldırılması sonrasında ortalık birbirine girdi. 59. bölümde neler olacağı izleyicinin en merak ettiği konulardan biri. Yalı Çapkını 59. bölüm son fragman izle. Yalı Çapkını Pelin ölüyor mu? Seyran ve Ferit barışacak mı? İşte detaylar...

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin'in aniden rahatsızlanmasıyla birlikte, hızla hastaneye götürülmesi gerekiyordu. Bu beklenmedik durumdan Serter'i sorumlu tutan Ferit, büyük bir öfkeyle doluydu. Pelin ve bebeği için yaşam mücadelesi verirken, bebeğin gerçek babasının kim olduğunun belirlenmesini isteyen Halis Ağa, babalık testi yapılması talimatını verdi. Seyran, Ferit'e destek olmak amacıyla tüm olumsuz bakışlara aldırmadan hastaneye gitti ve Pelin'in hayatta kalması için elinden geleni yaptı. Halis, hapishanedeki zor günler geçiren Orhan'ı serbest bırakmaya karar verdi, ancak planı istediği gibi ilerlemedi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bunun üzerine, işlerin çıkmaza girmesiyle eski bir tanıdıktan yardım istemek zorunda kaldı.

Pelin ve bebeği için hayati bir süreç yaşanırken, Ferit, Seyran'ın desteğiyle ayakta kalmaya çalışsa da önlerindeki zorlu sürecin hiç de kolay olmayacağını bilmektedir.

YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜM SON FRAGMAN

Cuma günü Star TV'de 59. bölümü yayınlanacak olan Yalı Çapkını'nın son fragmanı izleyici ile buluştu.

YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yalı Çapkını Dizi Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title