Haberler

Veda Mektubu Nevzat kimdir, kim canlandırıyor? Veda Mektubu Nevzat (Hakan Karsak) kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Veda Mektubu dizisinin oyuncuları ve karakterleri kimlerdir merak ediliyor. Merak edilen isimlerden birisi de Nevzat oldu. Peki, Veda Mektubu Nevzat'ın hikayesi nedir, gerçekte kim? Veda Mektubu Nevzat kimdir, kim canlandırıyor? Veda Mektubu Nevzat (Hakan Karsak) kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Veda Mektubu, Most Production imzalı, ilk bölümü 27 Şubat 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Veda Mektubu Nevzat kimdir, kim canlandırıyor? Veda Mektubu Nevzat ( Hakan Karsak ) kimdir, kaç yaşında, nereli?

VEDA MEKTUBU NEVZAT KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR?

Veda Mektubu Nevzat karakterini "Hakan Karsak" canlandırmaktadır. Veda Mektubu dizisinde Nevzat, Seher'in kardeşidir.

Veda Mektubu Nevzat kimdir, kim canlandırıyor? Veda Mektubu Nevzat (Hakan Karsak) kimdir, kaç yaşında, nereli?

HAKAN KARSAK KİMDİR?

Hakan Karsak (d. 1 Nisan 1975, Diyarbakır), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Hakan Karsak 1992 yılında Ankara Gençlik Tiyatrosu ve Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Tiyatro Topluluğuna katıldı ve tiyatroya amatör olarak adım attı. Kısa bir süre sonra Ankara Sanat tiyatrosu Oyunculuk Atölyesinde kursiyer olarak çalışmaya başladı. Liseden sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi İnşaat Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümüne girdi ve buradan mezun oldu. Düzce depreminden sonra depremzede çocuk ve gençleri rehabilite edebilme amacıyla UNICEF'le beraber çalışarak Düzce'de 2 yıl tiyatro eğitmeni olarak görev aldı. Hakan Karsak 2013'te Boğaziçi Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"ne layık görüldü. 2015-2021 yılları arasında atv'de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Enişte karakteriyle ünlenmiştir. Günümüzde ise, FOX'ta yayımlanan Mahkum dizisinde Hacı karakterini canlandırmaktadır.

Tiyatro oyunları

  • Polisler : Mrozek - Duru Tiyatro -2020
  • Lysistrata : Diyarbakır Şehir Tiyatrosu
  • Toros Canavarı : İzmit Yeni Meydan Tiyatrosu
  • Sihirli Ülke : Ankara Çağdaş Sanat Tiyatrosu
  • Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Diyarbakır Şehir Tiyatrosu - Theatre De Un Der Ruhr
  • Özgürlüğün Bedeli : Diyarbakır Şehir Tiyatrosu
  • Dullar : Diyarbakır Şehir Tiyatrosu
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Veda Mektubu Hakan Karsak Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title