Haberler

SON DAKİKA! ELAZIĞ'DA MADEN Mİ GÖÇTÜ? Kaç işçi toprak altında kaldı?

Güncelleme:

Elazığ'da bir madende meydana gelen göçük sonucu kaç işçinin toprak altında kaldığı merak konusu oldu. Yetkililerden alınan ilk bilgilere göre, olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Elazığ'da kaç işçi toprak altında?

Türkiye'de maden göçükleri yürekleri hoplatmaya devam ediyor. Son haber ise Elazığ'dan geldi. Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında panik anları yaşanıyor. Elazığ'da maden mi göçtü? Elazığ'da kaç işçi toprak altında kaldı? Elazığ maden göçüğünde son durum ne?

ELAZIĞ'DA MADEN Mİ GÖÇTÜ?

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde panik dolu dakikalar yaşanıyor. Alacakaya ilçesinde bulunan krom madeni ocağında göçük meydana geldi. Göçük geniş bir alanda yankı uyandırdı. Olay yerine fazla sayıda AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi.

ELAZIĞ'DA KAÇ İŞÇİ TOPRAK ALTINDA?

İlk belirlemelere göre göçük altında kaç işçinin kaldığı merak ediliyor. Buna göre 3 işçinin an itibarıyla toprak altında kaldığı aktarılıyor.

AFAD'DAN PAYLAŞIM

Maden ocağında yaşanan göçükle ilgili bir açıklama da AFAD'dan geldi. Kurumun resmi X hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Elazığ ilimiz Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydana gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisinin göçük altında kaldığı bilgisi alınmıştır. Olay bölgesine AFAD, İtfaiye, Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Elazığ 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title