Haberler

Ramazan Yetgin kimdir? Ramazan Yetgin kaç yaşında, nereli? Ramazan Yetgin hayatı ve biyografisi nedir?

Güncelleme:

Tarih gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Ramazan Yetgin vatandaşların merak konusu oldu. Peki, Ramazan Yetgin kaç yaşında, nereli? Ramazan Yetgin hayatı ve biyografisi! Ramazan Yetgin kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile eğitimlerde çeken Ramazan Yetgin hakkında araştırmalar yapılıyor. Ramazan Yetgin kimdir? Ramazan Yetgin kaç yaşında, nereli? Ramazan Yetgin hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

RAMAZAN YETGİN KİMDİR?

Ramazan Yetgin 1982 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul birinci sınıfı Silifke'de okuduktan sonra Ankara'ya yerleştiler.

Ankara'ya geldikten sonra ilköğretimi Yenimahalle'de, ortaöğretimi Siteler'de tamamladı. 2001 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tarih bölümünü kazanan Ramazan Yetgin 2005 yılında Tarih bölümünü tamamladı.

Ramazan Yetgin Okulu bitirdikten sonra askere gidip gelmemin ardından dershanelerde öğretmenlik yapmaya başladı. Önce eski adıyla ÖSS dershanesinde tarih öğretmenliği yaptı. 2010 yılından itibaren de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için tarih öğretmek amacıyla derslere girmeye başladı ve devamında bu sektörde faaliyetler göstermeye devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title