Haberler

Merkezefendi Belediyesi Basket, yabancı oyuncularını Euroleague'e uğurladı

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi'nde Denizli'yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Basket, bu sezon 3 oyuncusunu Euroleague'e transfer etti. Nate Sestina Fenerbahçe'ye, Daniel Oturu Anadolu Efes'e ve Moses Wright Olympiakos'a transfer oldu.

Basketbol Süper Ligi'nde 3 sezondur Denizli'yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Basket, vitrine çıkardığı birçok yabancı oyuncuyu Euroleague'e uğurladı. Yalnız bu sezon takımda forma giyen 3 isim Avrupa'nın en prestijli organizasyonunun yolunu tuttu. Daha önce Max Heidegger ve Nikos Rogkavopoulos'u Euroleague'de mücadele eden İspanyol ekibi Baskonia'ya gönderen Merkezefendi'nin eski yabancılarından Nate Sestina da bu yıl Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Denizli temsilcisinin bu sezon parlattığı yabancılardan Nijerya asıllı ABD'li pivot Daniel Oturu, kısa süre içindeki performansıyla Anadolu Efes'e kiralandı.

Letonyalı guard Rihards Lomazs, geçtiğimiz haftalarda İtalya'nın Euroleague'deki temsilcisi Bologna'ya giderken, Oturu'nun yerine transfer edilen Moses Wright da yalnız 5 maçlık performansıyla Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a transfer oldu. Ligde 5 maçta 26.4 sayı, 8.4 ribaund, 1.2 asist, 1.4 top çalma, 1.4 blok ortalamaları tutturan Wright, 70 bin Euro bedelle takımdan ayrıldı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde de takımın başında yer alan antrenör Zafer Aktaş'ın çalıştırdığı Merkezefendi, sezon içinde kadrosunda yaşadığı önemli değişikliklere rağmen düşme potasında yer almıyor. Denizli ekibi son olarak guard Nike Sibande'yi transfer etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Merkezefendi Anadolu Efes Fenerbahçe Basketbol Denizli Efes Basketbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title