Haberler

Leyla ile Mecnun TV'de yok mu, 2021 yeni bölümleri hangi kanalda, hangi gün? Exxen'de mi yayınlanıyor? TV'de yayınlanacak mı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun 4. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. İzleyiciler Leyla ile Mecnun 'un hangi kanalda yayınlanacak olduğunu merak etti. Peki, Leyla ile Mecnun Televizyonda mı yayınlanacak yoksa sadece Exxen'de mi yayınlanacak. İşte tüm detaylar haberimizde...

En beğenilen Türk dizileri arasında yer alan Leyla ile Mecnun dördüncü sezonu ile tekrar başlıyor. Dizinin önceki sezonları TRT 1'de yayınlanıyordu. Fakat yeni sezonu hangi kanalda olacak merak edildi. Peki, Leyla ile Mecnun hangi kanalda, TV'de olacak mı, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak?

LEYLA İLE MECNUN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Leyla ile Mecnun normalde eski sezonları TRT1'de Pazartesi günleri yayınlanıyordu. Fakat yeni sezonu Exxen'de olacak. Haliyle Exxen'de hangi gün yayınlanacak henüz bilinmiyor. Fakat Leyla ile Mecnun 4. sezonu TRT'de olmayacak.

LEYLA İLE MECNUN HANGİ KANALDA? EXXEN DE Mİ YAYINLANACAK?

Leyla ile Mecnun önceden TRT 1'de yayınlanıyordu. Fakat yeni yapılan anlaşmaya göre dizinin yeni bölümleri Exxen platformunda olacak. Dizinin henüz çıkış tarihi açıklanmadı. Fakat bu sezon yani 4. sezonu Exxen'de olacaktır. TV'de yayınlanmayacak.

LEYLA İLE MECNUN KONUSU NEDİR?

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" sözü üzerine beşik kertmesi yapılan bebekler, isimlerini de efsanevi âşıklar Leylâ ve Mecnun'dan alır.

Aradan 25 yıl geçer. Bir sabah ailesi Mecnun'a durumu anlatır ve Leyla'yı istemeye giderler. Mecnun başta bu durumdan rahatsızlık duysa da Leyla'yı görür görmez âşık olur. Onu etkilemek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında aksakallı dedeyi görür. Aksakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun'la beraber yaşamaya başlamasıyla da işler karışır. Mecnun Leyla'yı bir trafik kazasında kaybeder. Bu durumu kabullenemeyen Mecnun 1 yıl kimseyle konuşmaz. Daha sonra Leyla'nın organlarının bağışlandığını öğrenir. Bunun peşine düşen Mecnun Leyla'nın kalbini alan Şirin ve ciğerini alan Sedef ile tanışır. Bir yanda kültürlü ve bilgili Şirin diğer yanda kuryelik yapan ve kendi gibi olan Sedef vardır. Mecnun ikisi arasında gidip gelir ancak ikisiyle de mutlu olamaz. Sedef ve Şirin mahalleyi terk eder. Leyla'sının peşinde çöllere düşen Mecnun daha sonra babasının eski bir arkadaşı olan Ömer'in kızı Leyla'ya âşık olur.

LEYLA İLE MECNUN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ KİMLER?

  • Ali Atay : Mecnun Çınar : Orta sınıftan bir aile olan İskender ve Pakize'nin oğlu. Açıköğretimde işletme bölümünü okumaktadır.
  • Deniz Işın : Leyla
  • Serkan Keskin : İsmail Abi : Mecnun'un çocukluk arkadaşı. Her gün farklı bir iş yapmaktadır. Babasının bir gemiyle geleceği umuduyla sahilde el sallamaktadır.
  • Osman Sonant : Hırsız Yavuz : Hırsız. Kendisini performans sanatçısı olarak tanıtır.
  • Ahmet Mümtaz Taylan : İskender : Mecnun'un taksi şoförü olan babası. Vurdumduymaz bir kişiliğe sahiptir ve oğluna olan sevgisini gösterememektedir.
  • Cengiz Bozkurt : Erdal Bakkal : Mahallenin paragöz bakkalı. Ailesine çok düşkündür. İskender ile çocukluk arkadaşıdır.
  • Köksal Engür : Ak Sakallı Dede : Yol göstermek için Mecnun'un rüyalarına giren zat. Zamanla Mecnun'un rüyalarından çıkıp gerçek hayatına girmiştir.
  • Ege Tanman : Kaan : Erdal Bakkal'ın çırağı. Mahallenin en zeki insanı.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Leyla İle Mecnun Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title