Haberler

İstanbul: Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde antrenör İrfan Saraloğlu nezaretinde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenman koşuyla başladı, ardından futbolcular çalışmasını tesislerdeki salonda sürdürdü. Sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra üst sahada hazırlanan istasyonlardan geçtikten sonra çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Bu çalışmalarda kaybeden gruba şınav çekme cezası verildi. Antrenmanda yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Kemal, tedavisi süren Selçuk ile testten geçen Serkan katılmadı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni transferlerden Tümer Metin, "Alex ile yan yana oynar mısın?'' şeklindeki soruya, ''Ben bıktım bu tartışmalardan. Vallahi ben gerekirse hiç oynamamaya razıyım. Yeterki 100. yılda şampiyonluk yaşayalım. Ben kendi adıma hiç oynamamaya razıyım, önemli olan şampiyonluk'' dedi.

Takıma uyum sağlamakta sıkıntı yaşamadığını ifade eden Tümer şöyle devam etti:

"Takımda uyum çok iyi. Yeni katılmama rağmen arkadaşların gösterdiği ilgi ve alakaya son derece teşekkür ediyorum. O anlamda bir sıkıntı yaşamadım. Uzun bir tatil döneminden sonra çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Bunun faydasını önümüzdeki sezon göreceğimize inanıyorum".

Beşiktaş'ta 100. yıl şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Tümer, ''Deneyimlerimi yansıtıp takımdaki herkesin bilinçlenmesi için elimden geleni yapacağım. 100. yılda yaşanan şampiyonluklar tarihe geçti. Fenerbahçe camiası açısından son derece önemli bir yıl. 100. yıl şampiyonluğunu Beşiktaş'ta yaşadım. 100. yıldaki şampiyonluğun keyfi ve zevki başkadır. İçerideki arkadaşlara da onu anlatıyorum. Şampiyonluklar yaşanır, ama 100. yılda yaşanan şampiyonluklar her zaman tarihe geçmiştir ve önemli olacaktır. Bu yılın anlamını ve önemini herkes bilincine vararak kendi aramızda konuşmaya başladık'' diye konuştu.

Kendisini şu anda en çok Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin heyecanlandırdığını belirten Tümer, "Herkes Beşiktaş maçlarının öneminden ya da başka şeylerden konuşuyor, ama benim için önemli olan Şampiyonlar Ligi ön elemesi. İki maçı da hayırlısıyla geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle son derece mutlu olduğunu söyleyen Tümer, "Tabii ki olumsuz tepkiler de aldım. Türkiye bunlara alışmalı, profesyonel oyuncularız. Başka bir kulübe transfer olan Türkiye'de ben ne ilk ne de son oyuncu olacağım. Biraz daha olumlu ve profesyonel çerçevede düşünmek lazım. Aldığım karardan son derece mutluyum'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgili olarak ise Tümer, değerlendirmede bulunmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title