Haberler

İnstagramda sıkıntı mı var?

Güncelleme:

İnstagram kullanıcıları sosyal medyayı takip etmek için İnstagram uygulamasını açtıklarında veri akışında sorunla karşılaştı. Uygulama normal şekilde çalışmayınca kullanıcılar İnstagram çöktü mü ve İnstagram sorun mu var gibi soruların yanıtlarını araştırdı. Peki, İnstagramda sıkıntı mı var?

25 Mayıs Çarşamba günü, sosyal medyada neler olup bittiğini merak eden kullanıcılar instagram uygulamasını açtığında sorunla karşılaştı. İnstagram çöktü mü? İnstagram sorun mu var gibi sorular günü en çok merka edilen konularından olurken sorunun en zaman çözüleceği araştırıldı. Peki, İnstagramda sıkıntı mı var?

İNSTAGRAMDA SIKINTI MI VAR?

Sabahın ilk saatlerinden bu yana yaşanan problemler dolayısıyla İnstagram çöktü mü sorusuna yanıt arayan birçok kullanıcı, internet üzerinden sorgulamalarına başladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

İnstagram sorun saatleri:

İNSTAGRAM FEEDBACK REQUİED HATASI NEDİR?

İnstagram feedback requied hatası hakkında İnstagram'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Kurban Bayramı tüm İslam alemi tarafından 9 Temmuz Cumartesi günü kutlanacak. Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar yavaş yavaş kurbanlık arayışlarına başladı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title