Haberler

Gizli Saklı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bugün Gizli Saklı dizisi yeni bölümü yok mu, niye yok? Gizli Saklı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Gizli Saklı'nın yeni bölümü ne zaman yayınlanıyor merak edildi. Dizi bugün yeni bölümü ile ekranlara gelmedi. Peki, Gizli Saklı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bugün Gizli Saklı dizisi yeni bölümü yok mu, niye yok? Gizli Saklı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Gizli Saklı, No Dokuz Productions imzalı, ilk bölümü 8 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan Türk yapımı polisiye ve romantik komedi türündeki televizyon dizisi. Gizli Saklı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bugün Gizli Saklı dizisi yeni bölümü yok mu, niye yok? Gizli Saklı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GİZLİ SAKLI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gizli Saklı her Çarşamba günü saat 20:00'da Fox TV'de ekranlara geliyor. Fakat dizi bugün yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü haftaya yayınlanacak.

GİZLİ SAKLI BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Gizli Saklı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü 20 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. Bayram dolayısıyla dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığı düşünülüyor. Bugün tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

13 TEMMUZ FOX TV YAYIN AKIŞI

19:00 - GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER

20:00 - GİZLİ SAKLI (TEKRAR)

22:45 - TOZLUYAKA (TEKRAR)

GİZLİ SAKLI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gizli Saklı dizisinin yeni bölümü 20 Temmuz Çarşamba günü Fox TV'de yayınlanacak.

GİZLİ SAKLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Levent ve Yaz içine düştükleri zor durumdan kurtulmak için Aynur'a yalan söylerler ancak Aynur'u ikna etmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır.Aynur, tek kızının evinden gelinlikle çıkmasını isteyince işler giderek karışır. Tüm bunlar olurken Tarık ve Adem, Levent'in koyduğu dinleme cihazını fark ederler. Yaz ve Levent'in içinde bulundukları zor durumdan kurtulmaları hiç kolay olmayacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gizli Saklı Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title